maanantai 3. maaliskuuta 2014

Nollapulla se on juustokakkukin

Maaliskuun ensimmäisen päivän kunniaksi suunnattiin aamuisten pentupainien jälkeen Taikan kanssa Lempäälään Takut ry:n agikisoihin. Ohjelmassa oli ensin hypäri ja sitten agirata, osallistujia kolmisenkymmentä mini-3-luokassa.

Hypäri ei vaikuttanut mitenkään mahdottomalta, mutta ilmeisesti se oli sitä. Homma kosahti heti kolmosputkelle, Taika sujahti sisälle - ja sujahti samasta päästä heti uloskin. Tätä pelleillyä on valitettavasti nähty kisoissa ennenkin (vaan eipä treeneissä), joten annoin vähän kaunista palautetta "ohhoh, höpö höpö" ja tuikkasin takaisin putkeen ja kehuin kun sujui hyvin. Palkinnoksi sai tehdä radan loppuun, vaikka ihan ihmeelliseksi kaarteluksi se menikin tuon pysähdyksen jälkeen. Sovittiin Tain kanssa että tsempataan tokalle radalle ja tehdään kontaktitkin hienosti.
Ja niin tehtiin! Agiradalle lähdettiin hyvin ja luottavaisin mielin, tiesin ettei T toistaisi putkipelleilyä ainakaan heti uudestaan, ja kontaktit on treeneissä sujuneet moitteetta. Niin sujui radallakin. Taika haki hyvin kahden (!!) putken välistä kepit, pujotteli nopeasti, otti A:n juoksarin, tuli hyvin käteen kun vedin sitä viistojen hyppyjen yli, ja paukahti nätisti puomin onoffille. Keinukin sujui 4on-asentoon niinkuin pitikin. Kyllä oli maalissa tyytyväinen ohjaaja, varmaan kuului kauas. :) Etenemäksi paljastui 3,90 m/s, aika oli -5,67 sekuntia jos en ihan väärin muista ja sijalle 3/31 tällä yllettiin. Odoteltiin palkintojenjakoa vielä pari tuntia jo valmiiksi paljon myöhässä olleiden kisojen jälkeen, äitini hälytettiin käymään ruokkimassa pentu kotonani, ja popsittiin Taikan kanssa nollapullaksi juustokakkua. Pätevä naali!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti