maanantai 30. joulukuuta 2013

Vuoden viimeiset treenit

Eilen, sunnuntaina, ajeltiin ennen kymmentä aamulla hallille tekemään vuoden viimeinen treenisetti. Viikko tuli agilitytaukoa joulun ja flunssan vuoksi, ja eilen oltiinkin jo molemmat ihan halkeamispisteessä. Lähdettiin hallille ilman suurempia suunnitelmia.

Tein 12 esteen radan, jonka teemana oli jälleen kerran itsenäiset kepit. Tuntuu että niissä riittää treenattavaa ihan ikuisuuksiksi asti. Muuta kovin kummallista ei ollut, pari putkihämyä ja vähän kieputusta. Kepeille tein leijeröintiä putken ja hypyn ollessa välissä, jättäydyin tarkoituksella kauaksi kun koira lähti yksin pujottelemaan, siirryin kauemmas kepeistä ja ohjasin kaukona putkeen. Taitai hallitsi homman taas hurjan hyvin, pitäisi varmaan lähteä vaikeuttamaan hommaa, jotta pääsisi kunnolla treenaamaan kauko-ohjausta putkille ja kepeille. Youtubesta löytyy paljon harjoituksia hakusanoilla "Independent weaves", sieltä mekin ollaan haasteita kaiveltu.

Tai tuli sunnuntaina ohjauksiin muutenkin tosi kivasti ja irtosi loppusuoralle. Haki myös keppejen aloitusta melkein 100 prosenttisesti oikein, pitäisi keksiä siihenkin vaikeutta lisää. Tehtiin myös keinun stoppia ja A:n juoksaria, kummatkin sujui mallikkaasti.

Koska aikaa oli jäljellä vielä agitreenin päätyttyä, siirryttiin tokoihin. Aloitin seuruutreenillä, suoraa pätkää ja 90 asteen kulmia kumpaankin suuntaan. Juoksua ja pysäytyksiä. Häiriö oli Taikalle vaikea, koska treenattiin agilitykentällä ja reunoilla oli esteitä. Naali tsemppasi kuitenkin hienosti! Lopuksi kaivettiin vielä tokohyppy esiin ja tehtiin hyppytreeniä, ensimmäistä kertaa kunnolla. Vaatinee vielä säätöä, mutta hyvä siitä tulee.
Independent what?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti