lauantai 14. joulukuuta 2013

Miksei ikinä riitä että toinen on siinä?

Keskiviikkona käytiin taas lääkärin pakeilla keskustelemassa paranemisesta ja tulevaisuudesta. Taika sai luvan alkaa elämään kohtalaisen normaalisti, paraneminen oli alkanut hyvin. Agilitytreeneille näytettiin vihreää valoa, toki aluksi pitää aloitella lyhyillä treeneillä ja kontakteja tulisi välttää vielä hetken aikaa. Juoksemista ja häsläämistä ei tarvitse enää rajoittaa (huh huh!), mutta sen sijaan ulkoiluun tulee edelleen kiinnittää huomiota. Muussa kuin aivan pehmeässä lumessa kävely on kielletty, ettei paljas ydin raavi jäätä vasten. Yksinollessa tulee edelleen pitää kauluria, mutta valvotusti saa jo olla ilman. Hallissa ja kuivalla maalla saa juosta ja treenata, mutta jäisiä lumihankia pitää ehdottamasti välttää, sekä pahimpia risukoita. Nuoleminen on ehdoton nou-nou, ja sitä pitää vahtia tarkasti.

Arkeen kuuluu siis edelleen ylimääräistä säätämistä, mutta hallitreeneihin ollaan päästy palaamaan pikkuhiljaa. Valitettavasti Taikan toipilasaika viivästyttää myös toista, varsin odotettua elämänmuutosta jonkin verran. Mutta elämä on, ja pitää nauttia siitä mitä meillä on tuon mahtavan, niin paljon kehittyneen otuksen kanssa. Otus leikki eilen kentällä tumpulla ja kepillä tokotreenien yhteydessä. Se jos jokin on paljon.

Klikkaa jos haluat katsoa treenirataa
Keskiviikkona illalla käytiin ryhmätreeneissä, kevyt treeni hyppyradalla. Taika oli riemuissaan, ja omasta mielestään olisi voinut treenata paljon enemmänkin. Torstaina vedin itse treenejä valmennusryhmälle, vieressä olevaa Salme Mujusen rataa. Oli taas varsin opettavaista myös opettajalle. Valmennusryhmän, jossa treenaamme kaksi tuntia viikossa, treeneistä voi lukea tarkemmin valkkuryhmän blogista täältä!

Tänään oltiin tunti hallilla keskenämme. Ajattelin pitää treenin vielä kohtalaisen kevyenä, joten tehtiin lähinnä merkkausta torstain radan alun innoittamina, sekä kepeillehakua eri kulmista ja vähän lyhyehköä tekniikkaa. Myös keinua tahkottiin muutama kerta muistin virkistykseksi.

Yllättävässä tarmonpuuskassa päädyin videoimaankin treenejä pitkästä aikaa. Alla olevat videot ovat täysin muokkaamattomia, joten turhia tyhjiä pätkiä on aluissa ja lopuissa. Ensimmäisessä kepeille hakua edestä, toisessa toisen esteen merkkauksen treenaamista, ja kolmannessa kepeille hakua itsenäisesti sivulta päin tullessa. Taika oli varsin tarkkana keppejen aloitusten kanssa, eikä huteja tullut kuin muutama!
Huomenna suuntaankin Messariin shoppailemaan ja kavereita näkemään! Saa tulla nykimään hihasta jos törmää, Tai jää hoitoon kotipuoleen päivän ajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti