torstai 5. joulukuuta 2013

Viikko takana

Paranemispäiväkirjan kolmas osa on nyt tiedossa.

Varpaan leikkauksesta on tänään tasan viikko, ja parantuminen on edennyt toivotulla tavalla. Taika varaa painoa tassulle hyvin, ei arista sitä kävellessä. Kosketusta aristaa. Kipulääke lopetettiin tiistaina, sitä on kyllä vielä vähän jäljellä jos tulee takapakkia.
Pönttö päässä on vaikeaa leikkiä!
Jokaiselle ulkoilulle olen paketoinut tassun sideharsolla, itseensä liimautuvalla harsolla ja maalarinteipillä. Paketoiminen ottaa oman aikansa, ja alkaakin käydä vähän voimien päälle tämä ulkoiluruljanssi. Taika ei myöskään malta ottaa enää rauhallisesti, ei sisällä eikä ulkona, mikä tuo omat haastaansa. Mitään aktivointilelujakaan ei ole juuri voitu käyttää, koska sisällä neiti joutuu pitämään jatkuvasti pönttöä päässä. Ilman pönttöä ei jättäisi tassua hetkeksikään rauhaan nuolemiselta.
Muuten Tai on päässyt jo aika pitkille lenkeille, mutta metsälenkit ja erilaiset hyppelypaikat ovat ehdoton nounou. Remmilenkkejä siis, ja aamulenkeillä se on saanut olla metsäreiteillä irti, kunhan ei kaahota tai mene puskien puolelle. No, kaahottamiselta ei ole vältytty, mutta toistaiseksi on sujunut hyvin. Remmilenkkejen pituus on vaihdellut puolen tunnin ja tunnin väliltä, mutta kaivataan kyllä kunnon metsälenkkejä jo.

Mammalla olisi hirveä hinku jo treeneihin, onneksi pikkuotus ei tiedä mitä kaikkea menettää sairaslomallaan. Vielä ei ole mitään tietoa sairasloman kestosta, ensi keskiviikkona on taas lääkäri jolloin ollaan ehkä viisaampia. Se mikä ei tapa niin se vahvistaa, eikös se niin mene?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti