torstai 2. tammikuuta 2014

2013 muuttui 2014ksi

Niin vain kävi että vuosi 2013 tuli lopulta päätökseen. Vuoteen mahtui paljon enemmän kuin olisin ikinä uskaltanut edes kuvitella! Päälimmäisenä mieleen jäivät kaikki huikeat agikisat (31 starttia kuluneena vuonna), erityisesti maajoukkuekarsinnat, sertiradat ja piirinmestaruushopea. Meillä on ollut ihan huikea vuosi, upeampi kuin uskalsin toivoakaan! Kiitos kaikille asianosaisille. Vuoteen on mahtunut myös uusia ystäviä, koiraystäviä, rotututtavuuksia, epäonnea pentusuunnitelmissa ja tapaturma etutassun kanssa. Vuosi on kuitenkin tuonut niin rutkasti hienoja hetkiä ja mahtavia reissuja, että päälimmäiseksi vuodesta jäi mieleen huippuhyvät muistot!
Vuodelle 2014 olen tehnyt jo jonkin verran alustavia suunnitelmia. Tärkeinpänä tavoitteena on Taikan pysyminen terveenä ja iloisena pikkunaalina, sekä oman yhteistyön pelittäminen jatkossakin. Koska tavoitteet ovat hauskoja, ollaan me tehty vähän tulostavoitteitakin:

- Viimeinen agiserti heti kun voidaan se saada, kesän aikana -> Taikasta agilityvalio!
- Tokouran korkkaaminen virallisissa kokeissa ennen kesän alkua. Aika radikaalia!
- Koiratanssi: esiintyminen tai joku kilpailu vuoden aikana. Koreografia valmiiksi, vaikka laji onkin meille hauskaa hömppäilyä, eikä varsinaisia tulostavoitteita ole.
- Uusia lajikokeiluja! Vuonna 2013 kokeiltiin rally-tokoa, canicrossia ja doboa, tänä vuonna ajateltiin tutustua jälkeen, hakuun (ainakin ohjaaja), uintiin ja juosta entistä enemmän.
- Ensimmäinen hyppyserti
- SM-kisoihin pääseminen, mahdollisesti myös MM-karsintoihin?

Harrastuksiin liittymättömiä tavoitteita Taikalla on myös muutama:
- Olla yhä parempi koirien ohittaja lenkkeillessä
- Juosta äiskän kanssa entistä enemmän ja pidempiä matkoja
- Rällätä Hilman kanssa
- Päästä ainakin yhdelle vaellukselle ja tehdä muutenkin pitkiä metsäreissuja
- Löytää ruokavalio, joka ei aiheuta kutinoita
- Tulla alkuvuodesta hyväksi isosiskoksi.

Myös vanhempieni Minnin suhteen on muutama tavoite: pysyä terveenä, liikkua paljon ja tehdä pam-temppua aina kun vain mahdollista.
Ennen kaikkea toivomme ensi vuodesta tapahtumarikasta ja muistontäyteistä! Vuosi tuo tullessaan paljon muutoksia, aina opiskelupaikkaa ja asuntoa myöten. En malta odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti