lauantai 12. marraskuuta 2016

Huomenna leijonakuningas

 Ajeltiin eilen pitkäksi kisapäiväksi Lahteen, koska molemmat koirat lähtivät mukaan. Lumon eka rata oli tosi hieno, mutta sinne sattui eräs lentokeinu. Lumo oli nopein kaikista mineistä ja medeistä ja sijoittui 2/10. Jo ekalla radalla tuntui, että nyt on hyvä tatsi tänään. Tokan radan profiili vaati lähtöön paikalle jättämistä, jos siinä aikoisi onnistua. Päätin onnistua. Päätin että Lumo jää lähtöön, ottaa kaikki kontaktit, osaa vaikean keppikulman ja tulee jokaiselle hasardille hyppylinjalle. Aikaa meni hiukan keinun ja puomin varmisteluun, koska olin päättänyt että sehän muuten ottaa ne ja kuunnolla. No sehän otti ne ja kunnolla. Sehän pysyi lähdössä. Sehän tuli kaikkiin vaikeisiin hyppylinjoihin. Sehän löysi kepeille aivan itse vaikeasta kulmasta.

Sehän oli -6,93 sekuntia, nollavoitto 1/9 ja kunnon kaula kakkoseen. Sehän oli myös viimeinen LUVA ja näin ollen SERTI ja siirto kolmosiin!
 Uskon vakaasti että koko Lahti kuuli mun tuuletuksen maalissa. Vihdoin! Ehkä vähän tuli tippa linssiin, kaiken tämän yrittämisen jälkeen. Tämä kuukausi on niin ollut meidän kuukausi.
 Iltapäivällä piti juhlahumuissa muistaa vielä juosta Taikankin kanssa. Taika on kisannut koko syksynä yhden startin. Mutta sepä oli aika näppärä ja saimme viimeisen SM-nollan 2017 kisoihin! Sijalle 2/24, ja koska aikaeroa nopeimpaan on vain sekunnin verran niin tästä tulee aika kivasti ranking pisteitä, joilla uskon että paikka EO-karsintoihin tammikuussa on sinetöity. Taikan kanssa kisaaminen on vaan ihan söpöintä koskaan, kun se on niiiin fiiliksissä. Mahtavaa että saadaan vielä kisata koko porukalla mini kolmosissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti