tiistai 22. marraskuuta 2016

Oves luki vedä, mä työnsin sen auki

(c) Tanja Nummelin, Taika Agipitsissä
Treenisyksy on ollut kohtalaisen ahkera, vaikka aikaa treeneistä kirjoitteluun ei olekaan kauheasti jäänyt. Ollaan treenattu monesti jotain pikaisesti mun töiden yhteydessä, puomia, keppejä, vahvistettu itsenäisiä takaakiertoja. Tanssi- ja tokojuttuja. Mutta valkkutreeneissäkin ollaan käyty Lumon kanssa. Viime viikolla tehtiin alla olevaa rataa, joka oli Outi Harjun käsialaa kun Outi koulutti.

Halusin tästä sanoa muutaman sanasen, koska treeni oli tosi hyvä meille. Putkesta 5 Lumo kääntyi tosi hyvin niistolle tuonne 6:n puomipuolelle, mistä olin positiivisesti yllättynyt. 11 hypylle tein valssin, joka oli aluksi ihan minne sattuu suunnattu, mutta saatiin sitten hiottua tarpeeksi näppäräksi että siitä pääsi liikkeelle tuonne 13 kohti. Kokeiltiin myös Outin ehdotuksesta toiselta puolelta, niin että leikkasinkin takaa tuon 13 hypyn vähän sylkkärihenkisesti. Sekin toimi ja Lumo kääntyi sillä hyvin, vaikka on tosi vähän mitään takaa tapahtuvia ohjauksia reenailtu. Pussi oli Lumpulle selvää pässinlihaa, vaikka on tosiaan tehty sitä about kahdesti ja nekin kisoissa. 16-17 välin kierrätin valssilla ja Lumo hyppäsi pituuden hyvin vaikka olikin tollanen outo käännöskulma. 
Siinähän tosiaan lukee SERT 3 kuvastamaan luokkanoussua kunkkuluokkaan. Maku oli parempi kuin ulkonäkö!
Kisakalenteri on päivitetty kolmosluokkalaisille yhteiseksi. Ensi viikonloppuna onkin jo toka TopTeam leiri, kyllä aika vaan menee nopeasti! Sitä ennen tehdään vielä vähän TT-läksyjä ja yhdet tanssireenit molemmille VOI-ohjelmia mietiskellen, sekä käyn valmentamassa seuralle huomisillan. Ja töitä ja opiskeluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti