lauantai 26. syyskuuta 2015

Hei ruipelo, muistatko jo, me kuulutaan yhteen

Koiratanssikisat Akaassa tänään. Molemmat naalit ilmoitin freestyle alokkaaseen, Taika meni vanhalla ohjelmallaan ja Lumon ohjelman sain valmiiksi tällä viikolla. Kisapaikka Dream Team Areena oli tosi kiva, odotustilaa oli paljon ja kehä oli hyvä! Taika aloitti alokkaan, jossa oli 12 koirakkoa. Taikan esitystä ei tullut videolle, mutta koreografia oli sama kuin joulukuussa Messarissa: klick.

Taikan esitys ei mennyt ihan yhtä huipusti kuin joulukuussa, se haukahti pari kertaa ja oli muutenkin hiukan irti varrestaan. Tuomareiden mielestä esitys oli silti varsin hyvä, ja pisteitä kerättiin 168p, KUMA. Todella tyytyväinen olin pisteisiin, sillä mokailin itsekin jotain juttuja esityksessä. Taika sai erityiskiitosta tuomareilta iloisesta asenteestaan, sillä oli meinaan KIVAA!

Alokasluokan loppupäässä koittikin sitten todellinen jännitysmomentti, eli Lumon koiratanssidebyytti! Lumon musiikki oli Atlético Kumpulan Me kuulutaan yhteen, joka on ollut pentu-Lumon kauhupäivien tsemppibiisi. Odotukseni eivät olleet korkealla, olisin ollut tyytyväinen jo siihen että Lumo tekee hommia pääosin mun kanssa, ei hauku eikä karkaa. Vaan kuinkas sitten kävikään!
Lumon esitys oli ihan mahtava. Vaikka itse sanonkin. Lumon ikään, hulluuteen, treenimäärään ja kaikkeen nähden se oli niin nappisuoritus kuin mihin uskon että kumpikaan meistä pystyisi. Lumo sai 169 pistettä, KUMAn eli oikeuden siirtyä avoimeen luokkaan ja tuloksia tarkastellessa kävi vielä ilmi, että Lumo sijoitus oli 1/12 ja perässä yhdellä pisteellä tuli Taika 2/12. Lumon esitys on videolla, linkki alla. Varsinainen esitys alkaa spiikin jälkeen noin kohdassa 37s.
kliks videoon juutuubiin!

Hei ruipelo
Muistatko jo
Me kuulutaan yhteen
Hei läskipää
Mikset sä nää
Me kuulutaan yhteen
Älä luovuta
Me ollaan voitolla
Me kuulutaan yhteen
Hei ruipelo
Se on kohtalo
Me kuulutaan yhteen.
- Atlético Kumpula

Taika siis 168p KUMA sij. 2/12, Lumo 169p KUMA sij. 1/12. Mutta pisteitä tärkeämpää oli se fiilis, millä molemmat koirat teki tänään töitä. Ootte varmaan kuulleet tän ennenkin, mutta nää tyypit on aika mahtavia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti