torstai 17. syyskuuta 2015

Maanantain taikaa ja keskiviikon lumoa

Tavallinen viikko, maanantaina treenasi Taika (ja Lumppari pari juoksupuomia) ja keskiviikkona Lumo. Taikan puuhailut otti treenikaveri videolle, joten niistä kooste yllä tai täällä (klik). Taika oli oma kiltti itsensä ja kepitkin löytyi. Jos joku miettii Tain puomin kriteeriä niin se on "olisi kiva jos osuisit." 7,5-vuotiailla on etuoikeuksia. Sellasta se on.

Lumo puuhaili valkkutreeneissä Tuijan valvovan silmän alla. Siitä ei tullut videolle kuin pieni pätkä alusta, jolla voin todistaa että kyllä se pysyy lähdössä. Aina joskus. Karattuaan ensin kolme kertaa suorittamaan vapaavalintaisia esteitä kentällä. No koska voin. Videonpätkä alla tai täällä (klik.) Laitoin videon perään myös Lumon viikontakaiset keppireenit, koska niitä ei ole vielä tainnut olla täällä. Luuks osaa kepittää hienosti kotona. Vierailla kepeillä menestys ei ole yhtä hyvä, joten edelleen pitäisi päästä tekemään keppireeniä erilaisille kepeille. Se on vaan hankalaa kun kisoihin sitä ei voi ilmottaa kun se ei oikein vakiona pysy siellä lähdössä. ;) Muuten Lumon treenit meni varsin mallikkaasti, se teki saksalaisia ja ihmisnuolia ja vaikka mitä. Ketään ei edes purtu! Lopuksi mietiskeltiin vielä viskin syvintä olemusta apupalkkaajalla, ja kyllähän se alkoi sieltä löytyä!
Muuten me ollaan vaan lenkkeilty, kavereiden kanssa ja ilman, ja oltu tyytyväisiä pikkuhiljaa viileneviin ilmoihin. Lauantaina menen Taikan kanssa kisaamaan. Toivottavasti ei sada kaatamalla. Tai pitäisi ainakin pienen tauon meidän ratojen aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti