tiistai 23. kesäkuuta 2015

Täysillä väärään päähän

Käytiin kesäillan ratoksi kisaamassa kaksi rataa oman seuran kisoissa Tampereella. Oli hirmu hauskaa! Tuloksellisesti ei juhlittu: ekalla radalla työnsin liikaa kepeille, ja meni tokaan väliin. Myöhemmin homma lähti vielä kunnolla lapasesta ja siinä mylläkässä väärään päähän putkeen luulisin. Kulki hirmu lujaa ja kontaktit oli hyvät!
(c) Sirpa Saari
Tokalta radalta ainoa virhe oli väärään päähän putkeen vilahtaminen. Olin suunnitellut hienoon radan alkuuni ohjauksen, johon en todellakaan ehtinyt. Tai ohjaukseen vielä ehdin, mutta en enää sen jälkeiseen putkeen ohjaamaan. Jäin kökkimään tuonne välistävedon jälkeen ja koira posotti menemään. Koira teki ihan oikein ja itse jäin kuin silli suohon. Alla havainnollistava kuva. Muutoin rata oli tosi hieno ja vaikeatkin suunnitelmat uskalsin toteuttaa kun oli hylly alla.
Niisto kakkoselle, sitten välistävedolla ja fuuuum koira putkeen
Sain taas huomata että Taika kulkee tätä nykyä TODELLA KOVAA! Laskeskelin että sen etenemät olisi tänään olleet jotain 4,5m/s pintaan ilman virheitä (karkeasti arvioituna) eli ihan oikeasti meidän etenemät on parantuneet noin vuodessa 3,5m/s:sta jopa 4,5m/s:iin! Se on ihan älyttömän paljon, ja tarkoittaa sitä että nyt pitäisi ihan oikeasti itsekin opetella juoksemaan ja pitää kropasta huolta. Niin pahasti hapotti reidet nytkin ratojen jälkeen. Ihan mahtavaa! Tuplahyllystä huolimatta agility tuntui taas niin parhaalta ja oli hirmu hauskaa Taikan kanssa radalla. 

2 kommenttia:

  1. Me oltiin maanantaina myös Tampereella (makseissa siis) ja kaksi hyllyä tännekin, toki fiilikset oli hieman erilaiset meidän ratojen jälkeen :D (blogissa lisää).
    Se on kiva huomata kun koira alkaa kulkemaan kovempaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kattelinkin lähtölistasta (miten niin stalkkeri) että olitte tulossa Tampereelle! Hyllyviikko selvästi ;)

      Poista