sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Ollaan me treenattukin

Jotain etäisesti ylläolevan kaltaista tehtiin Lumon kanssa keskiviikkona valkkutreeneissä. Muilla valkkulaisilla oli joku pidempi ja vaikeampi rata, ja tuollaista pätkää päädyin siitä tekemään junnun kanssa. Pysyi muuten lähdössä! Tulin 1-2 väliin josta vapautin, 2:lle päällejuoksukättä ja putkeen. 4:lle vastakäännös, koska ilman valui kohti 2:sta ennakoiden sitä. Sai laittaa ihan kunnolla jalkaa liikkumaan että ehdin A:n jälkeen persjättöön, mutta kyllä sinne ehti kun vaan rohkeasti liikkui. 7:lle taas päällejuoksua. Toimiva ja sujuva pätkä Lumolle, rimat taisi olla 30-35cm sekaisin. Lisäksi Lumo teki pari juoksupuomia niin että palkka tuli vasta putken jälkeen, hyvin juoksi ja osuma oli hyvä. Keinua tehtiin vielä lopuksi ja päästiin jo itsenäiseen suoritukseen täyskorkealla ilman lentokeinuja. Pari toistoa otettiin myös putkeen menoa putki-puomi-erottelukohdassa, se oli toooosi vaikeaa, koska Lumo <3 kontaktit. Tämä siis duunilistalle, etupalkalla tai palkalla putkesta!

Taika teki rataa rakennettaessa muutaman toiston puomia, ja hyviä toistoja olikin! Jotain muutakin se hömppäsi huvikseen jotta pääsi treenaamisen makuun vähän.
In other news, tuomiopäivä lähenee! Ensimmäistä kertaa mun ilmoittautumisissa on joku toinen koira kuin Taika. Muuten on vaan lenkkeilty paljon ja tehty töitä. Tänä aamuna käytiin juoksemassa peruskestävyyttä ja intervallitreeniä. Kuvassa PT:t tauolla ympäri kenttää hullun lailla juoksemisesta omistajan puhistessa intervallejaan samalla. Rankempaa mulle kun eräille, vaikka tyypit juoksi varmasti tuplamatkan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti