tiistai 26. toukokuuta 2015

Treenistä toiseen

Taikan ollessa saikulla Lumo on päässyt tehotreeniin. Lauantain nollatreenipuuhailusta kirjoittelinkin jo edelliseen juttuun, ja sunnuntaina olikin pitkästä aikaa vuorossa kimppatokot kun Sirpa kyseli aamulla tokoseuraa ja me tartuttiin syöttiin.

Lumo aloitti kapulajutuilla. Ensin lyhyitä pitoja edessä istuen, sitten vähän pidempiä. Pipa-kelpie teki seuruuta ja kakeja samalla, joten häiriö oli hyvä. Kapula pysyi hyvin. Otin vielä pari kisanomaista, eli perusasentoon, paikka, siirryin itse eteen ja sitten kapula koiralle. 5s pito ja luovutus käteen. Käteen luovutusta ei ole vielä treenattu pidemmillä pidoilla, joten annoin pudottaa vapautuksesta. Hyvin otti ja piti, ei mälvännyt!
Komea pytinki päivän tokokentän vieressä
Sitten sirryttiin seuruuhommiin, käännöksiä ja perus etenemistä eri temmoilla. Hyvin piti paikan, ehkä vähän valui kovempaan vauhtiin siirtyessä? Ja painaa myös, mutta siitä annan vaan plussaa jos olen oikeasti saanut sen painamaan haahuilun sijaan. Painaminenkin jää kyllä aina kun otetaan vähän pidempää pätkää, silloin paikka on optimi. Kakeja Lumppis teki myös, alle 2m eäisyydeltä istu-maahan-seiso vaihtoja eri järjestyksessä. Istumisessa käsiapu. Hyvin vaihtoi!

Lopuksi Lumo teki pari lyhyttä paikkista ja monta paikkikseen jäämistä, koska sille vaikein kohta on jättö. Pisin paikkis oli n. puoli minuuttinen Pipan maatessa samalla omaa pidempää piilopaikkistaan vieressä. Mahtavaa oli ettei L ottanut Pipasta mitään häiriötä, vaikka tehtiin tarkoituksella aika lähellä toisiamme ja kiihdyttäviä juttuja toisten paikkisten ja kakejen aikana. Hyvä Lumppis! Ylipäätään tosi onnistunut treeni.
Pari kieloa aamulenkillä
Maanantaina sitten aksattiin taas. Olin itse koutsina, joten Lumo aloitti puuhastelemalla pätkiä tekemästäni radasta. Niisto-persjättö yhdistelmä esteelle 2 toimi, joku on sellaisenkin sille opettanut. Puomi oli hyvä. Ylipäätään tosi kivat treenit, Lumo kulki mielettömällä raivolla ja tuli hyvin ohjauksiin, eikä 35-rimat hidastaneet yhtään. Yllättävän haastavia kuvioita se jo osaa. Vähän kävi käsille kiinni kun tapeltiin lelusta, mutta ei vetänyt ylikierroksille kuitenkaan vaan pysyi oppimislevelillä. Pääosin. Okserikin sujui, rengas taas on päättänyt ryhtyä ongelmaksi joten sitä pitää nyt ottaa alusta asti ja vahvistaa sitä että sieltä itse renkaasta on ihan oikeasti tarkoitus hypätä, eikä renkaan ja kehikon välistä. Lumo sanoo, että hittoako sillä on väliä kunhan pääsee lujaa. ;) Lopetettiin kunnon bileisiin hankalan onnistuneen kuvion jälkeen kun intoa olisi vielä ollut jatkaa, ja Lumo meni juoton kautta autoon odottamaan kun koutsasin muita ryhmäläisiä. Tyypit muuten handlasivat radan tosi hyvin! Rata oli sama kuin viimeksi valkkua koutsatessani, joten se on ollut täällä kerran jo, mutta kertaus on opintojen äiti jne.
klick suuremmaks
Sunnuntaina on tiedossa Lumon kanssa hyppytekniikkakoulutus. Ikinä en ole sellaisessa ollut, joten odotan yhtenä kysymysmerkkinä. Huomisen kouluttelun jälkeen lähdetään pariksi päiväksi mökille, tiedossa on uimista, ympäriinsä juoksentelua ja muuta mökkielämää. Pönttöpää-Taikakin pääsee vähän tuulettamaan aivojaan suosikkipaikkaansa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti