sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Heittäydy täysii siihen mikä on tärkee

Vau ja voi tsiisus mikä viikonloppu. Keskiviikkona lähdettiin Taikan kanssa Pohjois-Karjalaan, tarkemmin Joensuuhun, kisareissulle. Lumo lähti porukoille hoitoon ja junailtiin itsemme Inkan ja shelttien seuraan viideksi päiväksi. Lauantain ja sunnuntain ohjelmaan kuului kisaamista Poksin kisoissa, joten mehän kisattiin!
Lomaseurue (c) Inka Räsänen
Lämppälenkin kautta kisaamaan. Ensimmäinen rata oli Mujusen agirata. Taika tuntui hyvältä, rata tuntui aika helpolta. Nollahan sieltä napsahti! Toinen rata oli myös Mujusen, meidän kohtaloksi koitui jo kolmas este kun kepeille tultiin LUJAA suorasta putkesta ja ilmeisesti vedätin liikaa kun Taika meni toiseen väliin. Tulos siis 5 ja aikaa joku -9 sekuntia. Erityishuomiona älyttömän hyvä keinu! Tämä rata tuntui kuitenkin vielä paremmalta kuin nollarata ja hyvillä mielin päätettiin ilta Hesen kautta nollahamppareille.
Nollahampparit ja nollantekijät

Videot youtubessa
Lauantai-illan koomailun jälkeen oli vuorossa vielä sunnuntain hyppyrata. Lähdin radalle kiitollisin mielin pörrövappupallosta, joka oli viikolla kerennyt pelästyttää oikein kunnolla yhden eläinlääkärireissun verran. Rata vaikutti hauskalta ja siltä että juosta saisi taatusti! Tämä oli suosikkiratani niin rataprofiililtaan kuin meidän menoltakin viikonlopun radoista, vaikka kaikki olivat hyviä. Ja loistosti se menikin! Meinasi alkaa jalka painaa viimeisen suoran juoksuputkipätkän kohdalla, mutta kerrankin sain nuijittua alas sen pienen tyypin päässä joka sanoi että et sää pysty sää hyydyt. Haistatin sille paskat ja juostiin kieputukselle, ehdittiin, ja nollana maaliin. Saakeli, me tehtiin se! Sija 3. ja aikaa -6,88sekkaa, etenemällä 4,28m/s.
Viiden tunnin ajomatka takaisin kotiin Tampereelle kului Taikalta 100% nukkuen. Päälimmäisenä reissusta jäi parhaan seuran lisäksi mieleen itsensä ylittäminen ja mörköjen tallominen. Litistykää, kyllä me pystytään!

"Heittäydy täysii
Siihen mikä on tärkee
Ja tee sitä missä sulle on järkee
Silmissä kipinän hetki
Tee mitä se vaatii
Vaik et pääsis ees maalii
Se on se fiilis mitä etsit"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti