lauantai 23. toukokuuta 2015

Kisanomaisesti renkaasta ohi ja kontaktiin osuen

Kisanomaiset nollatreenit juostu! Sääkin suosi meitä, aamulla satoi kaatamalla mutta loppui juuri parahiksi kun treenit klo 11 alkoivat. Tavoitteeksi olin asettanut, että teemme yhdessä samaa rataa. Tavoite täytetty! Päivän yllättävä ongelma oli rengas, jostain syystä sitä ei meinannut millään löytyä. Muuri ja pituus joita on tehty vain pari hassua kertaa taas menivät kuin vettä vain. Radat olivat Wütrichin 1-luokan kisaratoja. Pidemmittä puheitta loistavaa videomateriaalia!
Ensimmäinen rata ei tullut videolle, mutta yllä toka ja alla kolmas. Keinu oli ensimmäistä kertaa radan osana, se vaatii selvästi vielä vahvistusta ja itsevarmuutta että saadaan nopeaksi ja varmaksi. Nyt hidastin koiraa ennen keinua ja päästin sen ehkä liiankin varovasti sinne, jotta se ei vaan vetäisi lentokeinua luullen sitä rakkaaksi juoksupuomikseen. Juoksukontakteista olin superylpeä, kaikilla radoilla molemmilla kontakteilla hyvä osuma! Vikalla radalla hidasti raville puomin lopussa kun jäi jotain mietiskelemään, mutta osui silti. Mycket bra. Onhan se kovempaakin mennyt kun on tehty helppoa muutaman esteen jihuu-treeniä (mitä me enimmäkseen tehdään), mutta ensimmäiseksi täysmittaiseksi kisamaiseksi radaksi tämä meni tosi hyvin.
En mä kyllä muistanut että ykkösluokan radat on noin vaikeita :D Tai siis siellähän joutui ihan persjättämään ja valssaamaan ja kaikkea. Villiä! Vaikeaahan tuo Lumolle vielä oli, näki että se oli epävarma ajoittain, joten kyllä tässä on vielä puuhailtavaa ennenkuin sitä voi sanoa kisavalmiiksi. Mutta puuhailu on kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti