sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Pohjois-Hämeen Kennelpiirin Nuorisojaosto

Huom! Nuorisojaosto järjestää kesäleirin 27.7.2015-30.7.2015 Pälkäneellä Aitoossa. Lisätietoja TÄÄLTÄ (KLIKKAA!)

Maksamaton mainos Pohjois-Hämeen Kennelpiirin Nuorisojaoston toiminnasta kiinnostuneille Pirkanmaan seudun nuorille! Vuoden aikana on tiedossa koulutuksia niin agilityn (jihuu!), tokon, vinttikoirien ratajuoksun, näyttelytouhujen (ei hätää, mä en ole kouluttamassa niitä) ja Junior Handlerin saralla. Kannattaa seurata meidän Facebook-sivua (klick!) Vuosi muuten alkaa junnutreeneillä jo ensi keskiviikkona, ja mukaan mahtuu vielä!

"Pohjois-Hämeen kennelpiirin nuorisojaosto järjestää Junior Handler harjoituksia myös vuonna 2015!
Junior handler -harjoitukset aloitetaan keskiviikkona 4.3. klo 18-19 Kolmenkulman koirakeskuksessa. Hallin osoite on Vinkakatu 3-7, 37150 Nokia. Lähelle pääsee myös bussilla nro 71, jonka pysäkiltä on hallille matkaa n. 800m.
Kouluttajana maaliskuussa on Emma Tammipuu, jonka junior handler -huippuhetkiin kuuluu vuoden 2014 piirinmestaruuskulta ja Pohjoismaiden voittajanäyttelyn joukkuehopea.
Treeneihin ovat kaikentasoiset handlerit tervetulleita! Tuttuun tapaan ennakkoilmoittautuminen osoitteeseen anna.hietakangas@gmail.com ja maksu 3e paikan päällä tasarahalla.
Junior Handler-koulutusta on tiedossa pitkin vuotta, joten kannattaa seurata myös jaoston facebook-sivua Pohjois-Hämeen kennelpiirin nuorisojaosto!"

Nuorisojaosto järjestää kesäleirin 27.7.2015-30.7.2015 Pälkäneellä Aitoossa. Lisätietoja TÄÄLTÄ (KLIKKAA!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti