perjantai 13. maaliskuuta 2015

Kontaktiperjantai ja leijeröintisirkus

Agilityn suhteen treeniviikko on pulkassa. Maanantaitreenien jälkeen treenattiin vielä Taikan kanssa keskiviikkona alla olevaa mahtavaa leijeröintisirkusrataa, joka on Tommin käsialaa.
klikkaa isommaksi
Oli meinaan haastavaa! Reenin jälkeen oli sekä ohjaaja että koira kohtalaisen hapoilla. Koira sai palkkaria. Ohjaaja sai banaanin. Etenkin puomilta A:lle osoittautui silkaksi mahdottomuudeksi. Epätoivokin iski, mutta onneksi oli tarjolla nollasuklaata. Miten meni noin niinkun omasta mielestä?

Perjantaina eli tänään Taika pakattiin porukoiden autoon ja se huristeli mökille. Me nuoret lähdimme hallille kahdestaan, aiheena Lumon tutustuttaminen A:han ja keinuun. Aiemmin on tehty vain bang gamea keinulle, A:ta ei koskaan muistaakseni. Videolla reenien lopputulos! Kepitkin sujui hyvin, samoin rengas. Kepeillä on selvästi puoliero, nyt pitää vahvistaa sitä puolta että olen keppejen oikealla puolella. Mutta asiaan:
Älyttömän tyytyväinen saa olla juniorinaaliin! Tästä tulee vielä mahtava lentävä puuhka. Odottakaa vaan. Viikonlopuksi lähden Lumon kanssa Jyväskylään tokokoulutukseen, adios!
Hyvin mahtuu bussin jalkatilaan pari reissukoiraa iltalenkillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti