lauantai 14. syyskuuta 2013

Maailma on tehty meitä varten!

Päivän puhteena oli kaksi rataa Takut ry:n kisoissa Tampereella.
Ekan radan vitonen, (c) Juha Rintala
 Ensimmäinen rata tuntui kohtalaisen helpolta, ainoa mikä mua huoletti oli kepeille vienti, kovin ahtaasta kolosta A:n ohitse piti koira tuikata. Ja menihän se! Sen sijaan Taiksu päätti sitten ottaa lentokeinun. Kyllä se vähän laski, mutta ei ihan maahan asti, siitä sitten vitonen. Myös puomin kontaktin 2on2off jäi ottamatta, vaikka kontaktin kautta juoksikin. Rata oli muuten varsin kiva ja sujuva, sillä sijalle 6.
Toinen rata oli paljon kinkkisempi, kaikenlaista ihme pyöritystä mahtui mukaan. Taikalla oli hyvä vire radalle mennessä, vaikka piäni oli joutunut odottamaan jo monta tuntia. Keppejen jälkeen pakka vähän hajosi, ja toiselta hypyltä keppejen jälkeen napsahti hylky kun Taitai lähti kiertämään sitä ohjaajan sählätessä. Muuten olin rataan hirmu tyytyväinen, saatiin se mitä lähdettiin hakemaankin: loistava fiilis!
Molemmat kuvat (c) Juha Rintala
Taika ei ehkä ole kaikista tulosvarmin, reikäpäisin eikä hulluin agilityolento, mutta se on niin täydellinen mulle. Se on vaan... se on vaan niin paljon, ettei sitä voi edes kuvailla. Se on niin paljon. Ja tulee aina olemaan eniten. Palkinnoksi mahtavuudestaan ja erityisesti lentokeinustaan Taa sai valita kojusta aivan oman aivan oikean ketun.

3 kommenttia:

  1. Ihana Taika! :) Luna kävi samoissa kisoissa hakemassa vitosen, harmi ettei jääty pidemmäksi katselemaan, kun olisi selkeästi ollut kolmosissa tarjolla A-luokkaista agilitytaitavuutta <3 Oli pakko tulla kommentoimaan, että Taikan uusi ihku kettu on muuten allekirjon hyllyyn ripustama, kun autoin Päiviä aamulla kojun kasaamisessa. Pui pui vaan Taikikselle, ihanainen :)

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi teilläkin :) Et oo sattumoisin harkinnut shelttiä Taikalle kaveriksi? ;) Nyt pitäisi nuo videotkin näkyä jos haluat kurkata miten Stella agiliitää. Tällä hetkellä Stella on tosiaan mammalomalla agilitysta...

    VastaaPoista
  3. Rni: Katselinkin lähtölistasta että Lunakin oli liitelemässä! Vitosia oli selvästi liikkeellä eilen. Oli siis sun ansiota että kettu oli Taikasta kojun paras lelu. :) Taitai kiittää!

    VastaaPoista