lauantai 7. syyskuuta 2013

Leijeröinti ja keppikulmat

Viikon treenikuulumisia: keskiviikkona treenattiin tunti valmentajan johdolla, torstaina kaksi tuntia vierailevina tähtinä valkkuryhmässä. Suurin uutinen lienee se, että parin viikon päästä me ei enää olla vain vierailevia tähtiä! Jännittää jo valmiiksi treenata niin kovassa porukassa, mutta kivaa siitä varmasti tulee!

Keskiviikkona treenattavana oli varsin hankala rata, jossa riitti vääntämistä etenkin keppejen hakemisessa tosi hankalasta kulmasta, leijeröinnissä puomin jäädessä ohjaajan ja koiran väliin, ja yleisesti siinä että vauhtia riitti ja estevälit olivat suoralla ihan maksimissaan. Taika hakee hyvin kepit sylkkärilläkin, kunhan lähettää tarpeeksi kaukaa ja antaa koiran itse miettiä mistä sinne sisään mentiinkään. Leijeröinnit sujui hyvin, kyllähän tuo putkia hakee vaikka olisi valtameri välissä. Saatiin rata tahkottua nollana läpi lopputreenistä, puomin kontaktit osui varsinkin muutamalla toistolla ihan nappiin!

Torstaina tehtiin MM-2010 kisarataa, sekä samaa takaperin. Kunnon treeni saatiinkin vedettyä. 7-hypyn kierrätin eri puolelta kuin kuvassa, peruutin itse ja käänsin koiran sylistä kepeille. 9:lle tein saksalaisen muiden ehdotuksesta, toimi huippu hyvin! Lopussa leijeröin pituuden toiselle puolelle. Toiseen suuntaan vähän jaakotuksia, päällejuoksu keppejä edeltävälle hypylle. Taikan juoksusta näki ettei Niihaman pohja ole sille yhtä ideaali kuin sisähallin, joutui vähän hakemaan tuntumaa varsinkin ekalla kierroksella. Hienosti painoi pitkät treenit ja homma sujui.
Treenirata, MM-2010 hyppyrata, ei oma piirros
Tokossa ollaan alettu työstämään jääviä. Aluksi keskitytään ihan vaan nopeaan maahanmenoon tavallisessa tilanteessa, sekä tavallisesti juostessa pysähtymiseen. Liikkeestä seisominen on jo hyvällä mallilla, sen voisi varmaan jo kohta liittää seuruuseen. Ollaan myös temppuiltu mm. vadin päällä pyörimistä pitkästä aikaa, haluaisin sen koiratanssiliikevarastoon. Viikonloppu kuluukin lenkkeillessä, eilen täydennettiin Taikan ruokavarasto Wuf.filla käydessä. Kuulemma iltaruuan (lampaanluun) kanssa saa hyvin kulumaan pari tuntia.

Empulle valtavat kiitokset uudesta upeasta bannerista, jonka myötä blogi saikin jo syksyisen ilmeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti