keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Viisi vuotta mahtavuutta

Viisi vuotta sitten tänä päivänä syntyi Hämeenkyrössä pentue. Se oli Lecibsin Thulian toinen pentue, pentuja syntyi viisi, joista pienin ei selviytynyt. Yksi näistä pennuista on rikastuttanut mun elämää nyt viisi vuotta.

Taikasta on tullut maailman paras koira. Se on upea harrastuskoira, kotikoira, lenkkikaveri, juoksukaveri, kainalokaveri ja temppukoira. Se on vain yksinkertaisesti mun elämäni koira. Viisi vuotta sitten mä en hakenut harrastuskoiraa enkä agilityn peruskurssille ilmoittautuessani tiennyt mihin tää tie vielä meidät veisi. Enkä tiedä vieläkään, mutta rakastan joka ikistä hetkeä, enkä vaihtaisi mitään pois.

Parhainta synttäripäivää Taika! Olkoon meillä vielä ainakin triplaten vuosia lisää!

Neiti sai postissa paketin Tanjalta ja mitteli-Taikalta. Osallistuin taannoin heidän blogissaan arvontaan ja ilmeisesti arpaonni suosi. Valtavat kiitokset! Neiti otti heti apinan käyttöön ja namit maistuvat varmasti. Kohokohta oli kuitenkin paketin aukominen yhdessä.
Lecibsin Tiptop 5v 15.5.2013!
Illalla käytiin synttäripäivän ratoksi treeneissä Tallilla. Taika oli mahtava, paineli menemään iloisesti ja upeella vauhdilla. Tehtiin kivaa rataa, sain edistettyä kepeillä ensimmäistä kertaa ikinä kunnolla. Palkkailtiin kontakteille. Tosi hyvä fiilis jäi treenistä!

Lauantaina suunnataan sankarin sekä Siljan & Lunan kanssa DOBOilemaan ensimmäistä kertaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti