perjantai 31. toukokuuta 2013

Tuplasti hylkyjä Tampereelta

Niin kävi meidän SM-kisa- ja tuplanollahaaveille. Tuplahylkytodellisuus.

Takut:ien kisat oli Tampereella eilen illalla/yöllä. Ensimmäinen rata oli agilityrata, levisi ihan totaalisesti, Taikalla oli niin maan perusteellisen hauskaa. Homma lähti lapasesta niin pahasti että muakin alkoi naurattaa kesken kaiken. Ihan sekavaa touhua. Neiti ei hakenut keppejä, lähti puomin sijaan kentän toiseen päätyyn A:lle, karkasi puomin jälkeen takaisin puomille, jätti vielä yhden hypyn hyppäämättä ja rälläili ihan omiaan maaliin. Aikas pätevä. Jotain hyvää tässäkin: kaikki kontaktit toimivat hienosti.

Toinen rata oli hyppyrata, kamalan vaikea sellainen. Mua hirvitti rataantutustumisessa ja sen jälkeen. Vääntöä, vääntöä ja juoksua. Valmistauduin henkisesti pinkomaan lujempaa kuin on fysiikan lakian mukaan mahdollista.

Ihmeen hyvin se meni. Kaikki sujui hyvin, T:llä oli vauhtia ja kepeillekin haki lopulta ilman virhettä, vaikka jouduin sylkkärillä kääntämään. Oltiin jo pitkällä, kunnes ihan loppurynttäyksen hypyltä napsahti hylky. Hittolainen. Ei kiertänyt hyppyä takaa vaan paiskautti suoraan läpi. Ohjaaja oli liian hidas eikä tarpeeksi lähellä käskemässä taakse, neiti teki oman ratkaisun.

Siinä on B-rata ihmeteltäväksi, A-radassa ei ole mitään näkemistä kun ohjaaja vaan nauraa ja koira rällättelee. Tosi hyvin T teki vaikean hypärin vaikka tulos olikin hylky.

Ensi vuonna on SM-kisat täällä Tampereella. Sinne tähdätään sitten!

1 kommentti:

  1. Rähinäryhmä tarjoaa ihanille koirablogeille arvontaa haasteen muodossa, innokkaasti kaikki mukaan (arpaonnen kera tietysti):
    http://ssamperi.blogspot.fi/2013/06/mita-oppisitkaan-jos-koirasi-olisi.html

    ♥: Rähinäryhmä

    VastaaPoista