sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Saksanpystykorvien mutamiitti

Viikko sitten sunnuntaina lenkkeiltiin pystärivoimin kun lenkkiseuraksi lähtivät Ukko-mitteli, Väinö-kleini ja Väinö-kleini junior. Taikaa jännitti aluksi uudet, touhukkaat koirat, mutta lenkin loppupuolella se intoutui jo vähän leikkimään nuoremman Väinön kanssa ja vetämään mudassa hullunrallit. Pari tuntia vierähti metsässä ja päättipä Ukko käydä hyisessä säässä uimassakin. Oli hauskaa tavata kerrankin oman rodun harrastajia, toivottavasti saadan pian otettua uusiksi ja ehkä vähän suuremmalla porukalla!
Kuvat ovat valitettavasti laadultaan ihan kamalia, mutta tässä jotain todistetta päivästä.

Vänöt hajulla
Pystärit rannalla, takana liikkeessä Ukko.
Taika ja pikku-VäinöMitä kuuluu Taikan terveydentilalle? Yllättävän hyvää. Hampaanpoistosta se toipui nopeasti, nyt olen jo alkanut harjata sen hampaita, se on myös saanut luvattoman paljon possunnahkarullia parempien luiden puutteessa. Kanyylinreikää oli pakko nuolla ja repiä, joten siihen muodostui rupi, mutta nyt sekin on jo jätetty rauhaan. Treenikentille palattiin tiistaina, siitä lisää myöhemmin.
Kaljut läikät eivät ole hävinneet. Omega 3-öljyä se on saanut nyt viikon ja ruokamerkkiä on vaihdettu. Taika kokeilee nyt Acana Grasslandsiä, sen lisäksi on tarkoitus pikkuhiljaa siirtyä kohti jotain 50/50 mallia raakaruokinnan ja nappulan combona. Nuoleminen ja hampaiden käyttö tassuihin on jo vähentynyt, ja ainakin kylkiin se on saanut karvaakin lisää. Tällä jatketaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti