keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Tiistain treenit

Eilen treenattiin pari tuntia SDP:llä illan riemuksi. Teemana oli alla oleva hehtaarirata, eihän siinä ole kuin 35 estettä. Rata oli mahtava, ja myöskin mahtavan vaikea! Elina Jänesniemen käsialaa.

Klikkaamalla suurenee
Mistäs sitä aloittaisi. Ensin Taika hämääntyi 1. esteestä joka piti hypätä seinää kohti. Se meni kuitenkin hyvin. Kepeillevienti sylkkärinä, toimi ihme kyllä hienosti. T lähti putkeen hyvin, sievällä karjaisulla sain sen 6. esteelle ja putkeen. 10 takaakierto olikin sitten ongelma, monen toiston jälkeen onnistumisprosentti oli noin 1/15. Jossain kohtaa 7 putkesta tuli paha mörkö eikä sitä voinutkaan enää juosta radan osana. Hohhoijaa.
Kun takaakierrosta oli selvitty rata sujui 15 esteelle asti ongelmitta. 15 ja 16 esteen välille tein sylkkärin, toimi hienosti. 25. esteelle asti päästiin taas ongelmitta, Taika otti kontaktit mahtavasti! Tökkäsi, tökkäsi uudestaan ja tökki niin kauan kunnes sai luvan lähteä. Mahtava tyttö!
Lopulta ei päästy koko rataa kertaakaan läpi, mutta ongelmakohdat saatiin sujumaan ihan kivasti. Loppu oli suhteellisen helppo, mutta puhdasta suoritusta ei tällä radalla saatu aikaan. T kävi kierroksilla ja teki vauhdilla, palkkaili itseään aina sopivissa väleissä touhuamalla ylimääräisiä esteitä... Iloinen pieni hölmö.

Nyt alkoikin Taikalla juoksut, tänään toivottavasti päästään testaamaan pystyykö se treenaamaan ollenkaan juoksuhousut jalassa. Jos vaan saadaan matkalla hankittua ne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti