keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Voihan VOI osa 2.

Sunnuntaina jatkettiin koiratanssissa voittaja-luokan testailua Akaan Viialassa. Kisa oli samalla kolmas maajoukkuekarsinta. Olin tosi tyytyväinen molempien koirien työskentelyyn tänään, kumpikaan ei myöskään haukkunut kertaakaan! Pieniä juttuja sattui kummallekin, Lumo karkasi lähtöasennosta jonne palautin sen kun musiikki oli jo alkanut, ja koitti paristi napata kiinni rekvisiittakukkasesta kun vähän meno yltyi. Taika meinasi muutamasti lähteä lapasesta ja jouduin aika napakastikin sanomaan sille että tulee takaisin töihin. Paljon paremmin meni kuitenkin kuin Janakkalassa. Vaikeuttahan molempien ohjelmiin toivottiin lisää, ja sitä onkin työn alla. Lumon ohjelma oli kuitenkin teknisesti jo paljon vaikeampi kuin Taikan, ja se pääseekin jatkamaan samalla ohjelmalla vielä toisiin kisoihin ennen kuin pidetään kisataukoa ja treenataan vaikeampia liikkeitä. Ilmoitin Lumon Tampereelle 14.4. kisoihin voittajaan freestyleen, sekä ekaa kertaa virallisiin htm:n alokkaaseen.

Sunnuntain tähti oli kuitenkin Lumo, sen työskentelyyn olin ihan super tyytyväinen. Pienet jutut kun saadaan korjattua, niin hyvä tulee. Molemmat koirat ja erityisesti Lumo sai kommenteissa kiitosta iloisesta ja ihanasta asenteesta, ja Lumo myös hyvästä kontaktista ja sujuvasta esiintymisestä alun hairahdusta lukuunottamatta. Pisteitä kertyi kokonaismääränä näin:

Taika 155 pistettä
Lumo 157,33 pistettä

Kauas ei siis etenkään Lumon kanssa jääty sertirajasta, joten uskon sen olevan ihan mahdollinen kun kaikki menee nappiin. Olin ihan supertyytyväinen etenkin teinikoiran ekan voi-esityksen pisteisiin ja sujuvuuteen. Tästä se lähtee! Kaikki tuomarit olivat antaneet Lumolle 157-158 pistettä, Taikalle taas oli hajontaa niinkin paljon että yksi tuomari olisi antanut sertin ja yksi vain 151 pistettä.

In other news, perjantaina lähdetään! Tavoitteena tehdä hyviä ratoja täysillä!

(c) Sirpa Saari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti