tiistai 19. huhtikuuta 2016

Silloin aloin jo aavistaa et joku spesiaalikeissi tää olis

Ja aika vaan fiilistä vahvistaa.

Viikonloppu vietettiin jälleen Vantaalla. Se tarkoitti Lumolle Ojangon kiihdytyskisoja vol 2 sunnuntaille, Taika vietti jälleen lomaviikonloppua porukoillani chillaten. Viime viikolla treeneissä Lumo väläytteli aika makeita juttuja, ja kisoihin lähdettiinkin positiivisin fiiliksin. Lumo biletti taas koko viikonlopun labbisbestiksensä kanssa, joten ehkä hivenen väsymystä oli sunnuntaina havaittavissa, mutta kyllähän Lumolle aina agility maistuu!
Lumon molemmat radat olivatkin erittäin onnistuneita, vaikka pienet vipat niille sattuikin. Agiradalla en kertonut koiralle että ollaan kääntymässä ja se posotti 15 metrin päähän putkeen. Kyllä irtoo! Muuten agirata oli tosi hyvä, erityisen makeet juoksarit ja kepeille löysi hyvin. Hyvä fiilis jäi radasta! Hypäri oli helpompi, tuomarina molemmilla radoilla Viitanen, mutta Lumolle iski aivohärö ja se biletti ohi ekasta hypystä. Alotettiin sitten uudestaan joten tulos 5, vaikka rata oli henkinen nolla kun uusintastartilla homma klaarattiin puhtaasti. Aika meni toki käsiajalle, ylimääräisestä 20 metrin lenkistään huolimatta Lumon aika oli luokan nopein. Sijalle 3 kipaistiin joten Luikku sai hienoja palkintoja taasen.
Tosi hyvä meininki jäi Lumon kanssa kisaamisesta. Meillä oli hauskaa ja taistelufiilis oli hyvä. Ensi viikonloppuna mennään taas, tällä kertaa suuntana Hattula molemmilla koirilla. Sirkus kulkee!

1 kommentti: