lauantai 7. marraskuuta 2015

Perjantai on paras

Useamman viikon köhätauko loppui eilen! Kyllä oli aikamoisen onnellisia naaleja hallille päästessään. 20 minsan lämppälenkki ravilla ja Lumo pääsi aloittamaan. Lumo puuhasi haukkumisen ja leikkimisen lisäksi seuraavaa:

- Puomin juoksariin sivuetäisyyttä. Ensin etupalkalla, sitten ilman. Pääsin leijeröimään kepit ja ottamaan runsaasti sivuetäisyyttä, ja teini vaan juoksi huippuosumilla!
- Keppejä erilaisista avokulmista. Tosi hyvät ja rytmi löytyi vaikka näillä hallin kepeillä on ollut välillä vaikeuksia verrattuna kotikeppeihin.
- Välistävetoja. Vaikeita Lumolle! Nämä treenilistalle, ei oikein tuntunut osaavat yhtään. Sain sen tulemaan vaan tosi vahvoilla haltuunotoilla, ja se saisi kyllä tulla näihin ihan pienestä vihjeestä.
- Vähän etenemispätkää, jolla oli rengas ja okseri. Ei haitannut, renkaasta tuli kerran välistä mutta korjasi heti kun otin uudestaan.
- Pari toistoa A:ta. Ei lennellyt pelottavasti vaan teki hyviä kahden laukan alastuloja.

Lumo sai kaksi kymmenminuuttista ja Taika yhden varttisen. Siinä missä Lumolla keitti ja keuli ajoittain ihan huolella oli Taika taukonsa aikana vain mietiskellyt asioita selvästi. Sillä oli varsin selkeänä mielessä puomin kontaktin paikka, tassut tuli vauhdilla maahan ja se jopa ajatteli takajaloillaan eikä ne valuneet pois kontaktilta ennenaikojaan. Hyviä! Taika treenasi:

- Puomin 2on2offia, sivuetäisyyttä, etumatkaa, itsenäistä suorittamista. Palkalla ja ilman, kaikki toistot hirveän hyviä! Yritän nyt treenata siitä niin pässinvarmaa että käytös kantaisi sinne kisavireeseenkin asti. Kisoissa en kuitenkaan harrasta tuollaista toiselta puolelta kenttää leijeröimistä, joten jos saan sen pysähtymään hyvin tuolta etäisyydeltä niin pitäisi sen nyt onnistua helposti kisoissakin!
- Itsenäisiä keppejä leijeröiden. Hienot on, mitäpä näistä muuta.
- Välistävetoja ja vähän muuta radanpätkää. Helppoo.

Olipa mahtavaa päästä taas asian ytimeen. Loppulämpäksi heitettiin 35 minuutin mettälenkki, Lumo juoksi hullun lailla, ja sitten olikin tyytyväistä porukkaa kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti