sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Meiningeissä

On ollut aika haipakkaa, ja aika haipakkaa tulee olemaan vielä seuraavat kolme viikkoa mitä työharjoitteluani on jäljellä. Ollaan silti treenattu. Lumolla on ollut yhdet ohjatut, Taikalla kahdet omatoimireenit ja Lumolla yhdet omatoimireenit.
Edellisessä treenijutussa kerrotuista treeneistä koostin videomaistiaisen, joka löytyy tuolta, tai tuosta yltä. Siellä puuhattiin lähinnä sivuetäisyyttä puomille ja keppejä. Tämän jälkeen Lumolla oli ohjatut, joissa tehtiin Tiia Vitikaisen varsin teknistä rataa, joka sujui yllättävän hyvin pentukoiralta! Taika teki samaa rataa itsenäisesti viikko sitten, ja Taikallehan homma oli aika iisi. Se osaa kyllä ihan käsittämättömiä juttuja, välillä annan sille liiankin vähän kunniaa kaikesta mihin se taipuu tosta noin vaan!

Ohjattuihin valmentajan silmän alle ei ehditty tällä viikolla töiden takia, joten mentiin perjantaina paikkaamaan agilityvajetta. Jotain suunnilleen allaolevan kaltaista teki molemmat koirat, sillä puhteena oli itsenäisen 90 asteen avokulman kepeille treenaus.
Taikalle kulma oli tooooosi vaikea, eikä löytynyt sitten millään. Sinänsähän se ei ole ongelma, koska kyllä mä Taikan kanssa ehdin minne vaan ja voin sen sinne tuupata. Mutta siinä on puute Taikan esteosaamisessa. Lumo sen sijaan yllätti! Lumo kiitää tätä nykyä sellasta kyytiä ettei tuonne ollut mitään asiaa ehtiä kun ensin kävin tyrkkäämässä koiran 3-putkeen, joten herran haltuun se kepeillehaku meni. Mutta vieläpä mitä, Lumohan haki tosi hienosti melkein joka toistolla itsenäisesti sisään ja pujotteli hyvin! Lumolle pisteet kotiin tästä erästä! Vähän tehtiin toki myös puomia, joka oli oikein kiva molemmilla koirilla, tosin luonnollisesti Lumon juoksarilla aika hitokseen paljon nopeampi kuin Taikan 2on2offilla. Jäi tosi hyvät meiningit päälle näistä treeneistä molempien osalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti