perjantai 27. marraskuuta 2015

Aina ku flippaan niin peto on irti

Treeniviikko on ollut Lumopainotteinen. Lumolla on ollut kahdet kuninkuuslajin treenit, plus yhdet tanssitreenit kotona. Tiistain Hanna-treeneissä Lumo oli aivan irti jalustimistaan, puri ja huusi ja härdelli oli valmis. Vieläkin särkee kättä. Treenien teema tuntui olevan tämän jutun otsikon mukainen. Ei tule kyllä koskaan tylsää Lumon kanssa. No mutta persjätöt oli hienoja!

Tänään käytiin sitten tekemässä tiistaina totaalisen blackoutin kohteena olleita keppejä, ja kokeiltiin myös takaaleikkausta kepeille ekaa kertaa. No onnistuu! Juutuubissa Lumon kepit!
Vähän tehtiin tänään myös puomia, jolta tuleminen sivuun hypylle olikin vaikeaa ja sotki juoksuaskelia alastulolla. Treenilistalle. Ei me olla juurikaan noita sivuun jatkuvia pätkiä puomilta vielä tehtykään, se voisi olla seuraava projekti kun suoraan alkaa olla varsin varma. Lumon kanssa oli hauskaa kuten aina, se tekee niin tosissaan että huh huh. Huippu mukelo.
Vakavana kun käskettiin odottamaan lupaa juoda palkkarit. Vaikeaa!
Lumolle napsahti mittariin ikää 1v 11kk äskettäin. Sehän on kohta muka aikuinen. Käytöksestä ei kyllä huomaa, ja aion yhä pysytellä tunnisteessa "Pennusta agilitykoiraksi." Pikkupentu menee parin viikon päästä toisiin kakkosten kisoihinsa, tammikuussa se pääsee Santun agilitykoulutukseen ja helmikuussa tunnistusjälkiseminaariin. Kiirettä pitää teinillä! Taika pääsee joulukuussa myös kisaamaan, sen kanssa pitää päästä testaamaan onoffia kisatilanteeseen nyt kun sitä on urakalla vahvistettu. Ja mulla hinku kisoihin on ehkä kaikista kovin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti