sunnuntai 30. elokuuta 2015

Tulin, näin, voitin

Tästä asiallista taustamusiikkia jutun lukemiselle!
Eilen Lumoshow ja Taikashow rantautuivat Sastamalaan kaikkien luokkien kisoihin, jossa oli tarjolla kaksi agirataa. Päivä oli pitkä, koska Lumo luonnollisesti starttasi aamun ekassa luokassa mini ykkösissä, ja Taika vasta päivän lopulla kolmosissa. Päästiinkin sitten kisaamaan koko päivä, kun Lumo päätti ponkaista itsensä ekalta radalta kakkosluokkaan! Lumon kolmannet kisat, kolmas LUVA, SERT ja luokkanousu. Ei huono.
Lumo kiipee! (c) Kristiina Silveri
Vielä ekalta radalta tullessa en ollut varma oliko se nolla vai vitonen, koska kepeillemeno oli... tuota, karmiva. Mutta käsi ei noussut, joten hommassa paloi vaan rutosti aikaa. Jäi sitä aikaa silti, koska Lumo voitti luokkansa nollalla aikaan -13,18s. Etenemä oli tuon häsläyksen kanssa 3,94m/s, eli ilman sitä olisi ollut varsin kelvollinen junnulle. Puomin ylösmeno tärisi ihan julmetusti, ja sen huomaa Lumon epävarmasta hiippailusta sinne, jonka takia sitten sekoaa alasmenonkin rytmi. Toisella radalla puomi oli onneksi korjattu ja Lumo sai hyvän normipuomin aikaan.
Kato! Tokaluokkalainen!
(c) Kristiina Silveri
Keskipäivän tienoilla Lumo sitten korkkasi kakkoset hivenen koomisella radallaan. Radalla oli vaikeita juttuja joita naalinpoika ei ollut tehnyt ennen, mutta homma kosahti niiden sijaan kepeillemenoon. Treenilistalle osa 1: Kepeillehaku. Ilmeisesti meidän kotikepit on liian erilaiset kuin nuo oli, ja koko päivän keppiesitykset oli aivan koomiset. Pitää siis hakeutua erilaisille kepeille ja vahvistaa tulokulmia. Toinen moka tuli ihan omasta ohjausmokastani: en juossut tarpeeksi aikaisin persjättöön joten myöhästyin siitä ja vippaukseen ei Lumo luonnollisesti lähtenyt kun ei ole ikinä sellaisesta kuullutkaan. :D Tällä radalla saatiin tosiaan onnistunut, normaali puomi tehtyä kun ylösmeno oli korjattu, joten se oli hyvä! Lähtöön Lumo ei jäänyt niin sitten millään tällä radalla, aamun radalla kyllä ihan hienosti. Treenilistalle sekin. Treenilistalle myös ohjaajan jalat: juostakin voisi eikä aina vaan sipsuttaa lapsikoiran kanssa! Alla linkki Lumon ratoihin youtubeen.



Lumo sai valtavan kasan hienoja palkintoja ja oli ylpeä itsestään kuten aina. Iltapäivällä olikin sitten Taikan vuoro ryhtyä toimintaan. Ekalta radalta kieltovitonen ja kyseenalainen puomin alastulo pysäytyskäskystä huolimatta (miten tämä ei yllätä ketään?) Toka rata olikin sitten ihan taivaallinen. Oikeasti. Kaikki meni niin nappiin kuin vaan voi mennä, liikuttiin hyvin. Juoksutin Taikan puomista läpi koska pysäytykset on nyt heitetty romukoppaan. Taisi osua. Tuntui hyvältä juosta ja hyvä flow kantoi maaliin asti. Nollalla maaliin Taikan huippuetenemällä 4,22m/s ja aikaa jäi -7,53s. Pallille 4.
No nyt on tuplasti aihetta nollapullaan!
(Toim. huom. pullaa ei voitu asettaa maahan koska myös Lumo oli kuvassa. :D)
Mitä jäi kisoista käteen? Yksi kappale luokkanousijoita. Yksi kappale SM-nollia. Loistofiilis. Juttuja treenilistalle. Innokas odotus alkavaa talven treenikautta varten. Ja usko siihen että meistä todellakin on tähän hommaan muuallekin kuin sinne häntäsijoille, kun vaan tehdään töitä sen eteen! Rakkautta, hulluutta, draivia.
Ps.
Tuota..? (c) Kristiina Silveri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti