perjantai 14. elokuuta 2015

Vielä kesä

 Ennen kuin kesä taittuu syksyyn täytyy vielä fiilistellä vähän kesäisyydellä. Nämä kuvat on lähiviikkoina napsittuja, tarkkaa päivää en enää muista. Mutta aurinko selvästi paistoi! Harvinainen valoilmiö tälle kesää.
Taika on aina yhtä kuvauksellinen. Lumo ei ole ihan vielä oppinut samoja taitoja.
Nam karviaispuskan juuria
 Tällä viikolla omat eivät treenanneet kuin keppikulmia. Keskiviikkona kävin kuitenkin kouluttamassa alla olevaa rataa. Se on saanut vaikutteita ulkomaalaisen tuomarin Luis Narsicon radoista, joten ei ole aivan kokonaan omaa käsialaani.

2 kommenttia:

 1. Moikka! En olekaan muistaakseni aiemmin kommentoinut, mutta nyt ajattelin laittaa viestiä. :) Viestiteltiin joskus koirat.com:ssa, kun vielä pähkäilin kleinin ja mittelin välillä ja silloin linkkasit blogisi. Niinhän siinä kävi, että kleini meille tuli ja aivan ihana sellainen, Minni-tyttö. :) Kiva päästä täällä seurailemaan teidän elämää! Minäkin perustin Nanalle ja Minnille blogin, joka tosin on vasta aluillaan, mutta varsinkin itselle on kiva päästä kirjoittamaan asioita muistiin. Rapsutuksia Taikalle ja Lumolle ja kivaa loppukesää teille!
  http://nanaminni.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiva että teille tuli lopulta kleini, hyvä rotuvalinta (ja nimi, meidän perheen eka kleini on myös Minni!) Antoisaa pentuaikaa pörröpallon kanssa! :)

   Poista