torstai 10. huhtikuuta 2014

Iskukunnossa

Lumo sai lauantaina annoksen inuliini-pektiiniä naamaansa ja sunnuntaina kakka muuttui normaaliksi. Parin päivän sisällä koko pennun olemus muuttui, massaa alkoi tulla takaisin ja tyyppi teroitteli naskaleitaan normaaliin tapaan. Inupekt Fortea ollaan jatkettu koko viikko, mutta purkkiruuan sekaan olen jo alkanut sekoitella Brit Caren nappuloita ja kanaa. Tämä erä on voitettu!
 Tiistaina Lumo pääsi metsään lenkille, ja voi sitä riemua mikä siitä lähti! Tyyppi oli ihan liekeissä ja pomppi mättäältä toiselle käpy suussa. Eilen lähdettiin treenikentälle leikkimään, Lumo pääsi repimään uutta leluaan mamman kanssa. Illasta käytiin vielä reilun tunnin metsälenkillä Niihamassa Hilma ja Myy -perhosten kanssa, kyllä oli kotona väsynyttä pentua. Taika teki kentällä tokoja, seuruuta ja jääviä lähinnä. Hyvä vire, tekniikka taas... no, annetaan anteeksi. ;)
Potilaan voittajahymy!
15-viikkoisen mitat ovat n. 4,3-4,4 kg ja 31(?)cm. Ripuli verotti selvästi kasvua tässä välissä ja pudottikin vähän painoa, toivottavasti suunta on nyt taas ylöspäin. Aamulenkillä Luu pääsi sekoilemaan viisi- ja seitsenkuisten terrieriereiden kanssa puistossa, ja kerrankin oli itse se porukan pohjimmainen eikä aina pomo. Tekee ihan hyvää (valtavalle) egolle välillä. Tänään on vuorossa vielä juoksuisen Taikan treenit ja naksuttelua kosketusalustalle. Lauantaina kisataan juoksueläimen kanssa, antaas kattoa mitä siitä tulee!
Taika sanoo lips lips
Täältä (klik!) voi lukea enemmän viime torstain treeneistä. Hiki tuli ja koira painoi, mutta etenkin 19 hypyltä 21:lle tuotti päänvaivaa niin paljon, että 19 hyppyä helpotettiin ylimääräisellä siivekkeellä. Sen avulla onnistui hyvin persjättö 21:lle. Noita pitää treenata!
(c) Anu R.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti