perjantai 13. heinäkuuta 2012

Hyvä draivi ja kehäsihteeridebytointi

Treenejä on taas ollut niin paljon etten ihan jokaisesta jaksa tänne naputella. Joka viikko ollaan käyty maanantaisin tunnin agitreeneissä, tiistaisin tunnin koiratanssitreeneissä ja torstaisin kahen tunnin agitreeneissa. Tälläkin viikolla ollaan oltu ahkeria.

Agilitytreeneissä maanantaina satoi taas kaatamalla vettä. Harjoiteltiin yksittäisiä ohjauskuvioita, lähinnä niistoa ja takaaleikkaus-niistoa, lopuksi otettiin vielä rata johon niitä sai sijotettua. Taikalla oli valmentajan mukaan "hyvä draivi päällä", eli  vauhtia piisasi taas ja intohaukkuja päästeltiin. Kaatosade ei haitannut valkoista pikkusutta yhtään, päinvastoin! Saatiin niistot sujumaan ja rata mallikkaasti hoidettua, jopa vaikea keppikulma haltuun. Hyvä Taika!

Tiistaina koiratanssitreeneissä alotettiin hinkkaamaan koreografian alkua. Oon miettiny musiikkiin jo muutaman ensimmäisen kasin, joten niitä enimmäkseen treenattiin. Kaukokäskyt ja peruuttaminen edistyy hitaasti mutta varmasti. Lisäksi alettiin hinkata uutta liikettä, kyljelleen makuullemenoa. Vauhtia piisas! Taika oli aivan huippuvireessä, parhaassa mahdollisessa koiratanssimielentilassa! Se jaksoi superhyvin keskittyä, vaikka treenattiin koko tunti ja ohjaaja välillä vähän sekoili askelissaan.. Intohaukkumisen säestämänä vedettiin hyvä treeni läpi ja saatiin kehuja Taikan superinnokkaasta iloisesta asenteesta tekemiseen. Nyt vaan koreografian ja peruuttamisen pariin. Tiistaiaamuna kävin rokotuttamassa Taikan, mikä johti lähinnä siihen että apulainen eläinlääkäriasemalla syötti sille kipollisen nameja ja rokotus ei tuntunut missään. Sydän kuulosti myös hyvältä eikä korvissa raaputuksista huolimatta näkynyt mitään. Sopivassa massassa kuulemma.

Torstaina  agilitytreeneissä oli taas valkkutreenien vuoro, paikalla meitä oli vaan kolme. Tehtiin jotain tavallista netistä ongittua rataa modattuna, molempiin suuntiin. Taikan mahtava vire jatkui taas, varsinkin pari ensimmäistä kertaa rata meni läpi sellasella vauhdilla ja metelillä että mun jalat ei millään riittäny. Mietittiinkin treenikaverin kanssa kuinka mä oikein voisin pysyä perässä.. Taikan tekemisen intoa on kyllä mahtava seurata. Palloleikki on myös tullu osaks meidän treenausta ja näyttää toimivan hyvin, T on oppinu palkkautumaan ja virittymään siitä hienosti. Treenit meni pikkuraketin kanssa oikein hyvin, joitain kohtia jäätiin hinkkaamaan mutta T kesti toistot tosi hyvin. 26. päivä ollaan menossa kisoihin Tampereelle, toivottavasti sama vire jatkuu sinne asti! Ainoo mikä päivää latisti oli Tammerfest, jonka takia keskusta oli illalla niin täynnä humalaisia ihmisiä että hyvä kun kulkemaan mahtui. T pelkäsi niitä kuten koirat yleensäkin, enkä mäkään mitenkään haltioissani ollut. Päästiin kuitenkin turvallisesti kotiin ja tavattiin matkalla ylisöpö mittelinpentu.

Keskiviikkona olin mukana meidän valmennusryhmän ja Tamskin järjestämässä match show:ssa, ja jotenkin päädyin kehäsihteeriks pienille pennuille! Kerta se on ensimmäinenkin, nautin kyllä hommasta tosi paljon vaikka kiva sade saatiinkin taas niskaamme. Pentujen katteleminen ei tietenkään auttanut pentukuumeista millään tavalla, päin vastoin... Mätsäri saatiin sujumaan hyvin pienistä aikatauluviiveistä huolimatta vaikka mä olinkin kehiksenä. Homma oli kyllä sen verran mielenkiintosta että melkein voisin harkita kouluttautumista. Siihen asti mätsärit. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti