perjantai 27. heinäkuuta 2012

Toinen LUVA kakkosluokasta!

Torstaina saatiin Taikan kanssa toinen LUVA kakkosluokasta!

Eilen, 26.7., oli siis agilitykisat Tampereella, järjestäjänä oma seura eli TamSK, Eteläpuistossa. Ratoja oli kaksi, agility- ja hyppyradat, kummallakin osallistujia mini-2 luokassa n. 20. Ensimmäinen rata oli suht. simppeli, joitain pieniä kikkailukohtia lukuunottamatta. Taika jätti kuitenkin heti tokan hypyn hyppäämättä josta kielto. Myöhemmin radalla kieltoja tuli vielä kaksi lisää, kepeiltä ja yhdeltä hypyltä, joten lopulta saatiin hylky. Vauhtia oli T:llä niin paljon että meni pelkästi kauko-ohjailuksi koko rata.

Toinen rata, hyppyrata, olikin sitten paljon monimutkaisempi. Liitän tähän itse rustatun ratapiirroksen, tosin en nyt enää ihan varmaksi muista miten rata meni ja mittasuhteita ei ole. Siitä saa ehkä jotain selkoa kuitenkin. Videota ei harmi kyllä ole, sillä kuvaajaa ei ollut mukana. Radalla oli aika paljon erilaisia kulmia ja suuntailuja, mm. hyppyjen nro 8-9 ja 15 tienoilla. En ehtinyt rataantutustumisessa treenata ihan niin paljon kuin olisin halunnut, joten vähän pelokkain mielin lähdin. Putkelle 17 koiran oli pakko irrota hyvin jos halusi välttää kiellot: T onneksi irtoaa varsinkin putkiin hienosti. Kepeillemeno hypyltä 3 aiheutti pienen rääkäisyn kun pelkäsin Taikan lipsahtavan edessä olevalle hypylle. Taika teki kuitenkin huipusti! Vauhdista tuli oikein ekstramainintaa taas, lopulta tulos oli -7,66 ja siis nolla. Tuloksia jäätiin vielä jännittämään ja lopulta tuli vahvistus: kisan voitto oli meidän ja samalla myös LUVA! Tuloslistalla tuloksemme näytti siis tältä:


B hyppyrata, mini 2, tuomari Johanna Wüthrich, koirakoita 18, ia 41 s, ea 50 s, v 3,3 m/s
Sija Nro Rotu Nimi Ohjaaja Seura Aika Nopeus AV RV Tulos Muuta
1 5 kleins Taika Reetta Kangaslampi TAMSK 33,34 4,05 -7,66 0 -7,66 LUVA

Ja hyvin epävirallinen ratapiirrustukseni täysin ilman mittasuhteita.
MUOKS. Muokkasin pituuden 11 ja hypyn 13 oikein.

 Kyllä antoi pieni Taika taas niin paljon aiheutta ylpeyteen että huh! Mahdollisesti lähdemme ensi kuussa vielä metsästämään viimeistä LUVAa tästä luokasta ja paikkaa agilityn kuninkuusluokkaan, joko ennen nuorten SM-kisoja tai niiden jälkeen. Sekä T että minä ollaan kehitytty tämän kesän aikana aivan hurjasti, treenien määrän lisäännyttyä paljon. Tärkeintä on kuitenkin meidän tekemisessä hauskanpito!
Koiratanssiakin ollaan taas kerran viikossa treenailtu ja koreografiaa ensimmäinen minuutti suunniteltu. Tiistain treeneissä hiottiin ryömimistä, mikä menee nyt jo ihan hyvin mua kohti. Tavoitteet ei ole siinä lajissa edes niin korkeilla kuin agilityssä, mutta olishan se hienoa päästä ensi talvena kisailemaan edes epävirallisiin.

Nyt me ryhditään viettämään viikonloppua loman ja lenkkeilyn merkeissä, maanantaina sitten taas agilitykentille kakkukahvejen kera. Toivotaan että lämpötila laskisi vähän, me ei haluta treenata ja lenkkeillä kovin helteisessä kelissä.

Jee, hyvä pikku-T!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti