sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Ei hopea ole häpeä!

Tänään, 20.5., oli Tampereen agilitykisat, Takujen järjestämät! Mä olin ilmottanu mut ja Taikan kahdelle radalle, joista toinen oli agility- ja toinen hyppyrata. Kisat pidettiin Hakametsän jäähallin kentällä ja tilaa olikin mukavasti.

Agilityrata oli mun makuun hankala. Tuomarina oli Lena Dyrsmeds Ruotsista, ihanneaika oli aika tiukka, muistaakseni 49 sekuntia. Kisaajia oli noin 15 kappaletta meidän luokassa. Taika oli ihan okei vireessä, sade vähän latisti sen tunnelmia ehkä. Rata meni kuitenkin hienosti! Ainoona virheenä oli kielto, joka napsahti kepeille mentäessä kaarroksen mennessä vähän pitkäksi. Tulos oli siis 5, aikaakin jäi. Sijoituttiin toiseksi, kukaan luokasta ei saanut luvaa, ja oltiin luokkamme nopeimpia! Hieno fiilis jäi käteen kisasta, vaikka tietysti olisi ollut hienoa saada se nolla!

Hyppyrata oli helpompi, siinä ei mitään ihmeellisyyksiä ollut, tuomarina oli Anne Viitanen. Ihanneaika oli kova siinäkin, ja yksi kielto onnistuttiin kääräisemään hypyltä. Mulla meni ohjaus pitkäksi. Yliaikaakin taisi joku 0,28 radalta tulla, mutta eipä se siitä kiinni jäänyt. Sijoituttiin kuudenneksi.

Hyvä fiilis jäi kisoista ja etenkin ylpeys Taikasta!  Kyllä se vaan on pätevä pikkupumpuli. Huomenna mennään treeneihin rennolla asenteella ja mietitään mitä olisi voinut parannella, koska parannettavaa löytyy aina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti