tiistai 15. toukokuuta 2012

Taika 4 vuotta!

Ihanaa syntymäpäivää 4-vuotiaalle Taikalle! 

Tänään juhlitaan Taikan neljättä syntymäpäivää, päivänvalon se on siis nähnyt 15.5.2008. Taas on pakko todeta, että kyllä se aika menee niin nopeasti, vastahan se oli pieni pentu. Taika on ehtinyt saavuttaa jo kaikenlaista hienoa; näyttelyistä sillä on rop ja sert, agilityssä ollaan kavuttu kakkosiin ja yksi LUVAkin ja napattu siellä. Koiratanssissa se on edistynyt huimasti; lahjaksi tänä vuonna se saa herkkujen ja rapsutusten lisäksi koiratanssikurssin, joka me aloitetaan parin viikon päästä. Se onkin meidän ensimmäinen virallinen kurssi kyseistä lajia, tähän asti ollaan pärjätty kahdestaan. Kuitenkin tärkein asia mitä me ollaan koettu on  mahtava jokapäiväinen elämä yhdessä, josta päivääkään en vaihtaisi pois.

Eilen oli agilitytreenit, jotka meni ihan mahtavasti! Meininki oli tosi hyvä, Taikalla oli iloa tehdä ja vauhtia riitti. Toivottavasti sama asenne säilyy ensi sunnuntain kisoihin asti. Tehtiin aika tavallista rataa, jossa pari kohtaa vaati vähän tarkempaa ohjausta. "Sylkkäri-leijeröinti" -yhdistelmäkin toimi hyvin ja keinu näytti varmemmalta kuin aikoihin. Torstain treenit meiltä jää välistä, koska on tarkoitus lähteä mökkeilemään pitkän viikonlopun kunniaksi.

Juhlapäivä on vietetty lenkkeilyn ja puistossa istumisen merkeissä, jäätelöä syöden. Mukana oli Minnin ja Taikan lisäksi mun ystävät E ja L, sekä L:n schipperke Kuro, joka tosin poistui sisälle ennen varsinaista jäätelönsyöntiosuutta. Loppuun vielä vähän tänään napsittua kuvasatoa 4-vuotiaasta Taikasta ja hiukan vanhemmasta Minnistä!


(c) Liekki V.

                                                             Taika tekee kieppejä.

Kaunis 4-vuotias.

Mun suuri lauma :)

1 kommentti:

  1. Varmaan noi on noin hyviä kuvia!!! Toi jäätelökuva on ehkä maailman söpöin♥♥ :)

    VastaaPoista