lauantai 21. huhtikuuta 2012

Touhuntäyteinen viikko

Kuluneella viikolla on tullut touhuttua kaikenlaista Taikan kanssa. Koulu tietysti vie vähän verojaan ajankäytöltä, mutta lopun valveillaoloajan voikin sitten omistaa koirille!

Maanantaina Taika oli mun ja E:n mukana kaupungissa koulun jälkeen. Käytiin ostamassa vähän koulukirjoja ja pyörittiin lemmikkieläinliikkeessä. Tarkoitus oli mennä tsekkaamaan uusi koirakahvila, mutta enhän mä ollut tajunnut ettei se maanantaisin ole auki. Ehkä ensi kerralla muistan jopa tarkistaa aukioloajat. Jokatapauksessa Taika oli keskustassa hienosti, kuten aina. Matkalla tavattiin myös aivan uskomattoman suloinen shelttipentu, joka ei mitenkään auttanut mun koirakuumetta.
Illalla oli agilitytreenit Tallilla. Treenit meni muuten oikein kivasti, mutta Taika päätti taas ilahduttaa mua pissaamalla hallin lattialle. Hohhoijaa. Mä kun luulin ettei se enää tekisi sellasta. Muuten treenit meni normaaliin tapaan ja keinu näytti oikein hyvältä vihdoin!

Torstaina käytiin pitkästä aikaa syvemmällä metsän puolella lenkillä. Myönnettäköön että mä elättelin toivoa että siellä olisi jo ollut sulaa, mutta eipä ollut. Kyllä se kevät sieltä tulee, mutta ei ilmeisesti kovin nopeasti. Lauantaina metsä oli muuttunut valtavaksi järveksi, eli kaipa se siellä sulaa. Mulla olisi kova hinku päästä tekemään Taikalle jälkeä metsään, mutta siihen vaaditaan sekä sula että kuiva alue. Ehkä sekin päivä vielä koittaa.

Perjantaina oli illalla taas treenit, tällä kertaa Best In Areenalla. Meitä oli paikalla vain kaksi koirakkoa, joten ehdittiin kivasti tekemään kolme rataa. Toiminta oli suht. normaalia, Taikaa tuntu välillä hämmentävän oudompi paikka. Kolmanteen rataan onnistuin tekemään kivan sylkkärin kepeille, mikä ei ennen ole onnistunut. T hakee kepit muutenkin nykyään kivan pätevästi, liekö siihen auttanut kotipihaan pystytetyt treenikepit... Keinua ei otettu, mutta uskon sen menevän viikon päästä kisoissa ihan tarpeeksi hyvin. Niin, kisoissa tosiaan. Ilmotin sitten meidät lauantain Hämeen Spanielikerhon kisoihin Lempäälään kahteen rataan, sekä myös sunnuntain Tamskin kisoihin Lempäälään kahteen rataan. Kaikki radat on agilityratoja, yhtään hyppyä ei ollut. Tavoitteena on saada viikonlopun kisoista yksi LUVA aikaiseksi, mutta katsotaan nyt miten menee. Osallistujia oli tulossa 9-15 suunnilleen kaikkiin ratoihin, aika vähän kuitenkin meitä mini kakkosia. Pitäkää meille tassuja ja muita sellaisia pystyssä!

Tänään nähtiin vielä Taikan kanssa valkkari Vinha ja bernit Nelli ja Irwin, toki omistajineen. Taikaa pelotti kuten aina isojen koirien seurassa, mutta kyllä se sitten vähän rauhoittui loppua kohden. Olihan 11-viikkoinen pentu aivan kamalan pelottava tietysti. Mun mielestä se oli vaan äärettömän suloinen.


Näsijärven rannalla.

Viime viikolla oli vielä näin paljon lunta.

Saippuakuplia puistossa.

Tämä ja keskimmäinen kuva (c) Essi M.

Poseerauskuva viime syksyltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti