lauantai 28. huhtikuuta 2012

Kisat Lempäälässä 28.4.

Tämänpäiväiset kisat oli tosiaan Hämeen Spanielikerhon järjestämät ja pidettiin Best In Areenalla, Lempäälässä. Mun mielestä hyvin järjestetyt ja reippaasti toimivat kisat, siitä kiitos asianosaisille!

Ratoja oli tosiaan kaksi, A ja B, jotka molemmat oli agilityratoja. Ensimmäiselle radalla startattiin klo 13 aikoihin ja kisaajia oli kymmenkunta meidän luokassa (mini-2). Kaikki meni hyvin kunnes keinulla tuli ongelmia ja Taika päätti jäädä siihen hengailemaan, noin 10 sekunnin ajaksi varmaan. Se siitä ihanneajasta sitten, loppurata meni ihan okei, vähän sählättiin, mutta lopputulos oli nolla ja noin 6 sekuntia yliaikaa. Sijoituttiin neljänneksi.

Toisella, eli B radalla, kisaajia oli suunnilleen sama määrä. Rata oli mulle henkilökohtasesti vähän haastava, enkä oikein tykänny siitä miten se oli muodostettu. T oli kuitenkin tosi hyvässä vireessä ja meininki oli hyvä, mutta kaikkien harmiksi renkaan jälkeinen hyppy lipsahti väärään suuntaan ja tuloksena hylky. Ilman lipsahdusta rata olisi ollut nolla ja varmaan ihan suht. nopeakin, tosin T jäi taas keinulle himmailemaan. En kuitenkaan syytä pelkästään Taikaa keinuongelmasta, sillä mun mielestä eräällä toisellakin asialla oli osuutta siihen. Treeneissä keinu on kuitenkin sujunu jo lähes moitteettomasti, samoin kisoissa aiemmin.

(c) Essi M.
Päivän saldo oli siis yliaikanolla ja hylky. Tavallaan harmittaa, koska oltiin kuitenkin niin lähellä nollia, mutta tavallaan on lohdullista tietää virheiden olleen vaan pieniä (mutta sitäkin vaikuttavampia...) Huomenna on taas kisat, kaksi rataa niissäkin, joten ei muuta kun uutta yritystä kehiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti