sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Jyväskylän reissu 23-24.3.

Noin viikko sitten oltiin Taikan kanssa Jyväskylässä D:n ja valkkari Vinhan luona! Tarkoituksena oli mennä agilitykisoihin sunnuntaina, mutta tadaaaaa: Taikalla alkoi juoksut perjantaina. Kiitos tästä aivan hemmetisti. Ja vaikka nyt onkin aprillipäivä, tää ei ole mikään vitsi.

Jyväskylässä oli joka tapauksessa yhtä kivaa kuin aina, Taikalla oli siellä pieni ihailija nimeltään Jalo. Taikasta tämä ihailija ei kuitenkaan ollut ihan niin ihana kuin Taika sen mielestä. Liekö Taika nyt aiheuttanu ihan kamalasti sydänsuruja pikku Jalolle.
Oikeestaan me ei tehty juurikaan mitään ihmeellistä Jyväskylässä, lenkkeiltiin aikaisin aamulla D:n vielä nukkuessa, ja Taika sai juosta vapaana kentillä. Tunnelma oli mahtava ja junamatkatkin meni hyvin. Takasin tullessa Taika nukkui koko matkan, ja omistajallakin oli ongelmia pitää silmät auki...

Taikan juoksujen vuoksi nyt on sitten taukoa oikeastaan kaikesta. Mulla painaa kouluhommat päälle, niin että eipä mulla olisi muutenkaan kovin paljon aikaa koiruuksille. Sitten kun Taikan juoksut on ohi, ja kevät jo pitkällä (köh köh) niin me ruvetaan oikein tosissaan treenaamaan agilityä erityisesti. Tällä hetkellä odotellaan että lumet sulaisi metsästä ja päästäisiin sinne vaeltamaan. Tai ainakin omistaja odottaa ;)

2 kommenttia:

  1. Luin otsikon ja ekana ajattelin että mitäkettua mikset ilmoittanu mulle että oot liikkunu täällä suunnalla........ Ei näin. Eikä tääkään oo aprillipila, valitettavasti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tuli pahimmanlaatunen facepalm sun kunniakses :D <3

      Poista