maanantai 27. toukokuuta 2019

Maaningassa hypärillä ja Taika 11v

Viikko sitten käytiin Pohjois-Savosta kotiinpäin ajellessa yhden hyppyradan verran kisaamassa Maaningassa Taikan kanssa, koska se halusi. Sössäsin radalle vitosen, kun en uskaltanut juosta persjättöön sinne minne olin suunnitellut. Kuinka kauan tätä lajia oikein pitää harrastaa, että uskaltaa juosta ja pitää suunnitelmista kiinni! Ilmeisesti kymmenen vuotta ei riitä, koska kymmenen vuotta tuli juuri täyteen. Jokatapauksessa tarkoituksena oli käydä tsekkaamassa uusi kisapaikka, ja nähdä vähän tuttuja, sekä pitää hauskaa Taikan kanssa. Tarkoitus täyttyi. Sijoitus oli neljäs vitosella. Lumo sai olla turistina tällä kertaa, kun en tiennyt millainen kisapaikka olisi, ja Lumo oli juossut koko viikonlopun pitkin peltoja ja metsiä Savossa.
Kuvituksena parin vuoden takaisia Ainon ottamia kisakuvia. Tällä koirallahan ei ole juoksupuomia. Köh.
Taikan suuri merkkipäivä oli pari viikkoa sitten, ja Taiku täytti kokonaiset 11 vuotta! Juhlan kunniaksi se pääsee ensi viikolla Tampereelle rasvapatin poistoon, että hyvää synttäriä vain sille. Mutta ostettiin me herkkujakin, ja Taiksu pääsi paljon sekoilemaan maalle, missä se aina villiintyy ja juoksee ihan hulluna pitkin poikin.

Tuntuu että vuosi etenee ihan hurjaa vauhtia! Seuran SM-joukkuehakukin on jo käynnissä, ja Lumon kanssa toki haettiin, vaikka en tiedä mitkä on meidän mahdollisuudet kun minien taso on uudessakin seurassani kohtalaisen kova. Mutta yksilöön on tiketti taskussa joka tapauksessa, ja mökkikin on seurakamujen kanssa varattu, joten kesän odotetuin viikonloppu lähestyy taas! Hassua kyllä, että se on tänä vuonna vasta elokuussa, kun on niin tottunut kesäkuuhun. Omien aikataulujeni kannalta se on kyllä erittäin hyvä. Maajoukkuekarsinnat jäävät meiltä väliin tänä vuonna, mikä harmittaa, mutta paras ystäväni menee silloin naimisiin, mikä taas on hienointa ikinä.
Päivittelin kisakalenteriakin kesän osalta, joten nykäisehän hihasta jos ollaan sattumassa samoihin karkeloihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti