torstai 23. marraskuuta 2017

Tuplanollan myötä SM-nollat 2018 kasassa

Sunnuntaina käväistiin Taikan kanssa Ylöjärvellä kisaamassa, ennen kuin laumassa aloitettiin kennelyskä (joten nyt ollaan sitten karenssissa.) Mutta sunnuntaina saatiin se mitä haettiin, ja enemmän! Napattiin Taikan kanssa nimittäin nolla molemmilta radoilta, molemmat oli agiratoja. Eli näin ollen tuplanolla ja puuttuvat SM-nollat 2018 kasassa! Bonuksena päästiin palkintopallillekin molemmilta radoilta, ekalta sija 2./14 ja toiselta 3./10.

Sijoitukset olisi voineet olla vielä paremmatkin, jos en olisi käskyttänyt Taikaa keinun pysäytyskäskyllä puomin alastulokontaktille :D... Se jäi molemmilla radoilla hämmentyneenä pönöttämään kontaktin yläreunaan, jälkimmäisellä radalla yli viideksi sekunniksi ennen kuin suostui siirtymään oikeaan paikkaan (oikealla käskyllä.) Vähän ehkä huomaa että oli ohjaajalla taidot ruosteessa, kun ei olla agiratoja aikoihin juostu! Onneksi radat olivat muuten niin hienoja ja sujuvia, että aikaa jäi runsaasti vaikka pönötettiinkin puomilla. Käytiin vielä ottamassa puomi oikean käskyn kera, ja se olikin ihan täydellinen. Heh. Hupsista.

Nyt keskitytään Taikan kanssa kisaamaan yskätauon jälkeen lähinnä hypäreillä, koska ne kuluttavat 9,5-vuotiasta naalia agiratoja vähemmän. Välillä ehkä käväistään agiradallakin, mutta paljon riippuu siitä mitataanko Taika pikkuminiksi ensi kuussa vai ei. SM-lupa hankittu! Maailman parasta on kyllä kisata juuri Taikan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti