keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Viikonloppu Jyväskylässä

Viikonloppu vietettiin Jyväskylässä astetta pohjoisempana. Lähdin matkaan vain Lumon kanssa, Taikalle oli buukattu hoitopaikka yön yli. Lauantaina suunnattiin mittelien rally-tokon rotumestaruuksiin, ja samalla paikalla oli toinenkin rallykisa. Tykkäsin todella paljon molemmista tuomareista ja molempien radoista. Lumo olikin koko päivän ihan mahtava! Se käyttäytyi kuin unelma kisapaikalla, ei huudellut muille ja keskittyi ihan super hienosti. Ekasta kokeesta saatiin huimat 98 pistettä ja sija 4/20, eli ensimmäinen ALOHYV. Tokasta kisasta sitten 88 pistettä kun itse sössin peruutuksen askeleet, mutta yhtäkaikki ALOHYV siitäkin ja vielä kaupan päälle Lumosta saatiin rotumestari ALO-luokassa! Tämän lisäksi tuomari antoi Lumolle vielä TP:n. Tuomareiden kommentit:

Tytti: "Erinomainen suoritus. Kiva, vähäeleinen ohjaus. Erittäin osaava koirakko. 98p."
Fiia: "Ihana seuruu, hienoa ja sujuvaa yhteistyötä, taitava koirakko. Koiran tekeminen tuo hymyn huulille. 88p TP."
Yö vietettiin hotelli Albassa, jossa meillä oli pieni mutta toimiva huone. Jätin Lumon tunniksi yksin lauantaina kun hain ruokaa, ja ilmeisesti se oli osannut käyttäytyä kun löytyi makoilemasta sängyltä palatessa. Tyypistä on tullut jo aika kokenut hotellireissaaja. Illalla kierreiltiin lähipuistoja ja ihailtiin jokea.
Sunnuntaina olin lupautunut kouluttamaan japaninpystykorvia Haukkuvaaraan, joten ajeltiin aamusta sinne. Lumokin pääsi treenaamaan, ja tekikin aikamoisen pätevästi suunnittelemaani rataa. Uusi paikka ei hetkauttanut, vaan samanlaisella raivolla tehtiin kuin kotonakin. Kouluttelujeni jälkeen sain vielä lounasta ennen kotimatkaa, vieraanvaraisia japaninpystykorvia! Koko viikonlopun sain olla kyllä hirmu ylpeä Lumosta, se toimi kuin ajatus tilanteessa kuin tilanteessa ja treenasi täydellä innolla.
Hotelliyöpyjä ja palkintoeväs
Haukkuvaarassa
Alla vielä sunnuntain rata:

2 kommenttia:

  1. Onnea hienosti menneistä rally-kisoista! Superhyvät suoritukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olin suorastaan yllättynyt miten hyvin meni niin vähällä lajituntemuksella :D

      Poista