lauantai 25. helmikuuta 2017

Takaisin arkeen

Ainakin toistaiseksi Lumon vointi on parantunut kohti normaalia. Se on erikoisruokavaliolla ja maitohappobakteereilla vielä määrittelemättömän mittaisen ajan, mutta muuten saa palailla normiarkeen. Kisatauolla se on toki ainakin kuukauden, kun on doping-karenssiakin.

Taika sen sijaan ei ole kisatauolla. Vähän (tai oikeestaan aika paljon) masensi viime viikonlopun halli-SM skabojen menettäminen, mutta elämä on ja sillai. Mielenhäiriössä ilmoitin sen kuitenkin viikon päästä oleviin koiratanssikisoihin, VOI-luokkaan. En tiedä mitä me siellä tehdään kolme minuuttia, mutta eiköhän se lähipäivinä selviä. Musiikki meillä sentään on. 2 min 43s on kuitenkin aika paljon pidempi aika kuin 1 min 30s, joten katsotaan millainen ohjelma saadaan aikaiseksi. Onhan tässä viikko aikaa rakentaa vielä!

Pieniä treenijuttuja on päästy jo tekemään. Lumo on puuhannut mielenvirkistykseksi kakeja ja noutojuttuja. Taika on kertaillut koiratanssiliikkeitä. Eilen päästiin myös ekalle kunnon metsälenkille sairastamisen jälkeen, ja naaleilla meni luonnollisesti aika kovaa. Löydettiin myös metsästä pallo, ja mikäs sen hauskempaa kuin juosta umpihangessa pallon perässä. Huomenna ajateltiin mennä hallille, kun tartuntavaaraa ei enää ole, otetaan myös minun uusi lainakoira mukaan. Siitä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti