sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Kisavuoden korkkaus HTM-epiksissä

Eilen oli vuoden seitsemäs päivä, joten oli vähintään korkea aika korkata kisavuosi. Myös agilitytauko loppui keskiviikkona. Eilen kuitenkin kisailtiin Tamskin järkkäämissä koiratanssiepiksissä, vähän niinkuin kenraalitreeninä viikon päästä olevia kisoja varten. Ilmoitin Lumon siis HTM aloon, kuten se on ilmoitettu virallisiinkin.

Lumon ohjelma meni hyvin, vaikka alunperin vähän jännitin koiratanssin kisaamista Lumon the agilityhallissa. Se keskittyi kuitenkin ihan kympillä. Kivat kisat kaikinpuolin, riittävästi osallistujia ja toisaalta myös ihanan paljon tilaa! Lämmitti mieltä, verrattuna 150 koiran agilitykisoihin, joita yleensä harrastamme kotihallissa. Silloin on jo ahdasta.

Lumon ohjelma on sama, jonka tein jo viime kesänä ja se episteli sillä kerran. Ohjelma meni hyvin, Luu ei päästänyt äänen ääntä kertaakaan eikä vilkuillut yleisöä. :) Ihan loistokakara! Alla-positiosta se kerran luikahti pois, ja loppuasentoon mennessä lähti peruuttamaan maahanmenon sijaan kun oli tarkoitus että se ottaa ihan vaan askeleen taakse ja menee maahan. Siitä johtuu kommentti 2m-säännöstä. Täytyy vaihtaa loppuasento johonkin turvallisempaan vaihtoehtoon.

Mutta penska oli hieno ja esitti tosi kaunista seuraamista. Se myös voitti kisaavien HTM:n.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti