perjantai 3. kesäkuuta 2016

Valehtelin

Meinaan siitä kun väitin että aiotaan ehkä vähän treenailla ja jossain kisoissa käydä. Koska mää en tunnetusti osaa lomailla, niin oon jo käynyt hallilla kolme kertaa tällä viikolla. Ensi viikolla on kahdet kisat treenien lisäksi. Ja sekös on mahtavaa.
Torstaina oli Lumon ohjattujen vuoro: tuli hiki
Milja otti Lumosta ihan huikeita kuvia eilen!
Keskiviikkona koutsasin varsin taitavia ryhmäläisiä. Hannan treeneissä torstaina tehtiin Lumpun kanssa alla olevaa rataa, joka on 16-esteelle asti TopTeam-enneakkotehtävärata, loppu oli Hannan sovellusta. Kuvattiin TT-osuus ja sitten tehtiin loppua. Lumon kanssa suurin ongelma oli 7-8 väli, koska se ei osaa välistävetoa. Enpä ole sille sellaista opettanut näköjään, eikä se ole niin kiltti että semmoiseen opettamatta tulisi. :D Muuten Lumon kanssa rata sujui kivasti, A:lle tein persjätön ja juoksin 21:n vasenta puolta. Koitettiin myös takaaleikkauksella 22:lle, sekin saatiin onnistumaan. Keppien jälkeen tein valssin. 26-esteelle asti kerettiin puuhata. Kuuma tuli kyllä tällä kelillä (+25) treenata, vaikka hallissa ei niin kuuma ollutkaan!
Tänä aamuna käytiinkin sitten aamutreeneissä SM-kolmikon voimin: lähden nimittäin edustamaan Pohjois-Karjalan Seurakoirat RY:tä sheltti Vauhdin kanssa medien joukkuekisaan. Taikan kanssa mennään toki yksilöihin, lisäksi ollaan Tamskin joukkueessa varakoirakkona. Mahdollisuus mennä Vauhdin kanssa SM-joukkueeseen tarjoutui yhtäkkiä kun joukkueesta jäi uupumaan koira, ja siitä on kiittäminen joukkueen lisäksi molempia seuroja (omaani ja edustamaani) jotka tähän nopeaan edustusoikeuden vaihtoon ryhtyivät, sekä tietysti Vauhdin omaa ihmistä joka Vauhdin lupasi lainaan! Vauhti on ihan huippumies, niin siistiä päästä sen kanssa arvokisakarkeloihin!
SM-tiimi
Käytiin sitten aamulla testailemassa kuinka jätkä tekee hommia mun kanssa, entuudestaan ollaan kyllä tuttuja mutta ei olla aksattu yhdessä. Ja sehän teki. Ei paljon tullut äitiä ikävä kun nakit jäivät mulle. Tehtiin perusjuttuja, radanpätkää ja kokeilin miten Vauhti tulee minkäkinlaisiin ohjauksiin ja suorittaa. No pätevästihän se! Laakeampi kääntyjä kuin mun pystykorvat, joten linjauksiin pitää kiinnittää huomiota ja kertoa sille käännökset ajoissa. Vauhdikas tyyppi, hauska aksakaveri. Vielä treenit tai parit alle ennen h-hetkeä, niin eiköhän tästä hyvä tule!

Taika palailee lyhyeltä parin viikon kynsisaikultaan, tehtiin sen kanssa vähän takaaleikkauksia kepeille radanpätkällä ja kontaktimuistuttelua. Lähinnä se oli mukana fiilistelemässä tulevaa hotelli- ja reissukaveriaan. Taika on ilmoitettu yhdelle hypärille maanantaille, en vielä laita sitä aksaradalle kun en tiedä miten kynnentynkä suhtautuisi A:n raapimiseen. Lumo taas on ilmoitettu yhdelle aksaradalle tiistaille Raumaan: hullut lähtee yhden radan takia ajamaan sinne asti.
Ajattelin että jos tällä paidalla pysyisin Lumon perässä
Naalit on toki käyneet myös jumppailemassa pitkin mettää ja meidän huudseja sen mitä on lämmöltä päästy:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti