maanantai 27. kesäkuuta 2016

Aamulla

Koska mitä muutakaan ihminen tekisi maanantaiaamuna kello 8 kuin treenaisi? Lumon kanssa puomin juoksareita ja Taikan kanssa keppien avokulmia. Suunnitelma oli seuraavanlainen: Lumolle paljon helppoja toistoja etupalkalla, jotta saadaan taas askellus näyttämään siltä miltä pitäisi. Taikalle erilaisten avokulmien testausta, jotta nähdään mistä kiikastaa vai kiikastaako mistään.
Taikan avokulmista: ongelma on selvästi sisäänmeno hyvin tiukoista kulmista, kun lähestytään ikäänkuin väärään suuntaan keppejä, ysikympistä ja suuremmista löytää hyvin vaikka takaaleikaten. Tosi tiukoilla löytää vain jos käy törkkäämässä ekaan väliin, muuten alottaa 2-3 välistä. Tätä pitää siis vahvistaa vaikka apupalkkaajalla, että se taas havaitsisi että ne kepit pitää alottaa alusta vaikka tultaisiin sieltä toisesta suunnasta ja houkutus mennä keskeltä mukaan olisi suuri. Taiku teki myös puomeja ja ne hyviä, kuten aina treeneissä. Antaas katsoa keskiviikkona kisoissa löytyykö onoffi taas lainkaan. Tavoitteena keskiviikolle olisi yleisesti sujuvat radat ja loistomeininki. 

Tuomarikin taputtaa! SM-kisoista, Milja Haapamäki
Lumo sitten. Lumo esitti torstaina ohjatuissa reeneissään varsin surkeita puomeja, ihan totaalisia huteja ja outoja rytmityksiä. Tänään suoritettiin siis ihan perinteistä juoksaritreeniä etupalkalla. Vaihtelin palkan paikkaa ihan pari metriä puomin edestä kauempana olevan hypyn taakse asti, ja kaikki osumat hyviä hienolla draivilla ja oikealla laukalla. Lumon ongelma torstaina ja edellisissä kisoissa tuntui olevan eteen fokusointi, se jäi jotenkin mua kattelemaan ja sekotti rytmin. Treenataan siis etupalkalla taas hetki ja siirretään sitten putkeen ja suoriin poistumisiin hypyille ilman etupalkkaa. Eiköhän tämä tästä, nyt oli ainakin taas Lumolle tyypillisiä komeita osumia.
SMeistä (c) Milja Haapamäki
Keskiviikkona taas baanalle! Perjantaina mulla alkaakin viiden viikon "kesäloma", eli teen vain pari iltaa koulutteluhommia viikossa. Suorastaan luksusta! Tiedossa onkin siis ahkeraa treeni- ja kisakautta reissuineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti