tiistai 22. joulukuuta 2015

Miten meni noin omasta mielestä? - 2015

Aika katsoa vuoden taakse ja mietiskellä että mites se vuosi nyt sitten menikään?
"Ensi vuodelle (2015) asetan hauskuuden vuoksi muutaman tavoitteen, vaikka tärkeintä on toki että myös vuoden päästä mulla on kaksi tervettä, onnellista harrastuskaveria." 
-> Check! Mulla on kaksi tervettä, onnellista harrastuskaveria, eikä mikään oo tärkeämpää kuin se.- Taikalle hyppyserti, osallistumisoikeus ainakin SM-kisoihin ja ehkä karsintoihinkin

-> Puolicheck. Ei vieläkään hyppysertiä, me ei vaan osata hyppyradoilla. Lopetettiin yrittäminenkin jo, koska en usko että Taika on enää vuoden päästä valioitumiskunnossa. Sen sijaan SM-kisoihin saatiin osallistumisoikeus, ja ylitettiin kaikki tavoitteet ja odotukset pääsemällä finaaliin ja lopulta sijalle 23.! MM-karsintoihin ei yritetty, koska Taika oli saikulla tassujutun takia keväällä.
- Ainakin yksiin kisoihin ulkomaille!
-> Ei toteutunut. Ehkä ensi vuonna?
- Terve ja onnettomuudeton agilityvuosi molemmille
-> Ei valitettavasti toteutunut. Taikalta katkesi toukokuussa taas kannuskynsi, mikä heitti sen kuukaudeksi sairaslomalle juuri ennen SM-kisoja. Sillä oli myös pari kertaa oksennustauti ja kerran silmätulehdus, josta tuli doping-karenssi juuri avo-SM-kisoihin. Lumo säilyi ehjänä!
"PALLOPALLOPALLOPALLO"
- Lumon kanssa esteet kuntoon vuoden mittaan. Ehkä syksyllä hyppyradalle, mikäli kepit on kunnossa ja hyppytekniikka näyttää hyvältä. Virallinen mittaus kesäkuun jälkeen, vaikka taitaa olla tämän medin kohtalo sinetöity kun nyt vuoden ikäisenä penska on kotimittauksella kokoa 37-38cm, 8kg.
-> Ähähää! Todellakin check. Mitä opimme? Kotimittauksella ei saada luotettavia tuloksia. Keväällä sain ensimmäisen kerran kunnon mitan lainaan, ja mittasin Lumosta 35cm. Kesällä sitä mittailivat ankarasti useammatkin ihmiset, ja lopulta olin aika varma että se on 34,8cm korkea. Lumo mitattiinkin 18 kk iässä miniksi, se starttasi kisat ja oli jo kolmansissa kisoissaan kakkosluokassa! Kakkosissa on otettu kolme starttia, ja nollakin on käynyt jo hyvin lähellä. Lumo on näköjään myös laihtunut, se painaa nyt 7,7kg.

- Lumon luustokuvat ja terppatarkit kesällä. Iik. Megaiik.

-> Check! Lumo kuvattiin ja tarkastettiin tuloksilla A/A, 0/0, LTV0, VA0, polvet 0/0 ja silmät terveet! Niiiiin onnellinen!
Ehjä Luikku!
- Lumolle harrastus-H näyttelyistä!
-> Ei menty näyttelyyn vielä tänä vuonna, mutta ensi keväälle on katsottu!
- Lumon kanssa ehkä toko- tai koiratanssimölleihin? Olisi myös kiva kokeilla jotain ihan uutta harrastusta. Uimassa voisi käydä useammin.
-> Check! Lumo kävi koiratanssikisat korkkaamassa syyskuussa, tuloksella ALO1/12, KUMA! Tokoakin on treenattu, mutta paikkis ei ole vielä tarpeeksi varma kisoihin.
- Omat opiskelut siihen vaiheeseen missä niiden kuuluisi tämän vuoden jälkeen olla :D ja oma treeni pysymään yllä edes kohtalaisesti. Uusi pesäkolo myös tulee eteen tänä vuonna.
-> Opiskelut on ajantasalla! Oma treenikin on kulkenut ihan mukavasti. Pesäkoloa ei vaihdettu vaan samassa kaksiossa ollaan edelleen.

Mitäs sitten vuodelle 2016?
Taika:
- Pysyä terveenä
- Pysyä agilitykunnossa vielä kausi 2015-2016 loppuun ja juosta vielä yhdet iloiset arvokisat kesällä. Sen jälkeen mietitään kunnon mukaan jatkoa.
- Leikkiä paljon palloilla
- Yhdet koiratanssikisat avoimessa luokassa

Lumo:
- Pysyä terveenä eikä koheltaa itseään hajalle
- Agilityssä nousu kolmosiin
- Tokossa ylempien luokkien liikkeiden opettelu ja paikkiksen vahvistaminen
- Ainakin yhdet koiratanssikisat avoimessa luokassa
- Hakea se harrastus-H!
- Tutustua uusiin juttuihin vuoden aikana, etsiä ehkä joku hajulaji näiden kiihdyttävien rinnalle?
- Olla vaan ihan hirveän rakas ja rakastavin kainalokoira.
- Olla loistava reissukoira

Minä itse:
- Opetella ohjaamaan Lumoa ja olla sen arvoinen (lue: nopeampi) ohjaaja
- Pysyä opinnoissa mukana
- Ja aina kun elämä Lumon kanssa tuntuu hankalalta muistaa miten hankalaa se oli Lumon ensimmäisenä elinvuotena!  ;)
- Olisko 2016 reissuvuosi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti