sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Tuplattu Riihimäki

Työharjoitteluni loppui perjantaina, joten kisataukokin loppui ja palattiin sorvin ääreen. Paikkana Riihimäki, kisaseurana Taikan lisäksi Essi. Kylmä!

Paikalla oltiin hyvissä ajoin puoleltapäivin, minit aloitti puoli kahdelta. Radat oli tänään kaikki varsin kivoja, turvallisia, mutta riittävän haastavia. Ihanneajat oli kohtuulliset mutta riittävän tiukat. Ekalle radalle lähtiessä vähän mietitytti että mitenköhän päästään aikaan, koska pohja oli raskas juosta, keinu painavaa puista mallia (Taikalla kestää kaaauan saada keinu alas) ja rata koukeroinen. Juokseminen Taikan kanssa tuntui kuitenkin hyvältä ja normaalilta, vaikka pohja ei ollutkaan suosikkini niin yllättävän kivasti siinä kuitenkin sai töppöstä toisen eteen. Otti sievän puomin kontaktin. Ekan radan jälkeen ei ollut enää kylmä, ja maaliin tultiin nollalla! Äkkiä vilkaisu kelloon ja toden totta, aikaan meni. Kuului varmaan kiljaisusta. ;) Pallille 7.

Tokalla radalla meininki oli yhtälailla mukavaa. Pikkasen levisi kaarrokset parissakin kohtaa, mutta suunnitelmat pitivät ja tyytyväisenä maaliin nollalla jälleen! Jälleen pallille 7, nyt Taiku juoksi yli 4 m/s, joten ihan kivasti tuolla kuitenkin pääsi kulkemaan kiemuroilla ja tuolla pohjalla. 

Kolmannella radalla alku meni hienosti johonkin 15 esteelle asti, ei moitteen sanaa. Sitten puomi ja ryökäle ponkaisi yli, joten palautin kontaktille ja sitten parin esteen kautta maaliin. Hyvin haki takaaleikkauksella kepeille tällä radalla! 

Hyvä fiilis jäi kisoista, yllä video nollaradoista. Oli kyllä kivaa kisata taas pitkästä aikaa! Ja Taikan kanssa on nyt SM-nollat kasassa, tuplanollia on jo kaksi kappaletta.
Tuplanollan kunniaksi pizzaa! Taikalle toimitettiin reuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti