torstai 16. heinäkuuta 2015

Matka kohti kakkosluokkaa etenee!

Lumon kanssa startattiin tokissa kisoissamme tiistaina Tampereella. Eka rata oli agilityrata, vähän haastavampi kuin viime viikon Seinäjoen radat, mutta tehtävissä. Eniten jännitin keinua ja kepeillevientiä, ja keinulla aikaa varmaan paloikin kun viimehetkellä sen sinne pelastin ja muutenkin sitä voisi tehdä vielä varmemmaksi. Luu ei olisi halunnut myöskään jäädä lähtöön, mutta lopulta päästiin yhteisymmärrykseen siitä, että on odotettava ensin vähän vaikka olisi kuinka täpinöissä. Radalla oli taas mielettömän hauskaa turbonaalin kanssa, ja sehän oli nolla, joka riitti ajalla -11,01s peräti ensimmäiseen sijaan 1/18 kunnon murskavoitolla eli voittonollaan ja toiseen LUVAan!


Huonolaatuinen video juutuubissa

Tokakin rata meni hienosti, hyppyrata kun oli niin paineita ei ollut kun luva on sieltä jo kopattu. Kepeillä hyllytettiin kun putki kutsui Lumon pois ennen vikaa väliä ja pyytäessäni takaisin ylisuorittaja suoritti koko setin toiseen suuntaan ;). Muuten rata oli puhdas ja hieno!

Aivan käsittämätöntä että 18-kuisen koiran kanssa saa kahdessa ekassa kisassa kaksi LUVAa. Aivan hullua! Mutta Lumo ei olekaan mikä tahansa koira: Lumo on loistava pieni tyyppi, joka vaan sopii mun käteen niin täydellisesti. Se on kuin valettu juuri mua varten ja sen kanssa tekeminen on älyttömän hauskaa. En malta odottaa mitä kaikkea vielä päästäänkään tekemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti