maanantai 27. lokakuuta 2014

Some infinities are bigger than other infinities

Aftersyyslomaviikko kului normaaleissa merkeissä. Tiistaina suunnattiin Lumon kanssa kakarareeneihin. Lumon ohjelmassa oli leikkimistä, leikkimistä ja vähän putkesta toiseen sinkoilua. Haettiin oikeaa virettä ja löydettiin se. Lumo leikki hienosti ja lähti kuolleelle lelulle ja apuleikittäjälle mainiosti. Varsinainen radan pätkä koostui hypystä, putkesta ja muutamasta hypystä suoraan eteenpäin, lähti hyvin etäpalkalle. Rimat oli edelleen maassa. Lauantaina Luu täyttikin jo 10 kuukautta, ja mitat muksulla ovat n. 37cm, 7,3kg. Ihan näppärä!
Päivän kuvat mökkireissulta alkukuusta
Keskiviikkona oli sitten valkkutreenien vuoro. Minna oli päättänyt ilahduttaa meitä radalla, jonka etukäteen arvelin olevan syvältä helvetistä. Ei se sitten niin kamala ollutkaan, mutta kyllä oli jalat hapoilla juoksemisen jälkeen. Tarvitsisin aina jonkun potkimaan persuuksiin tuohon malliin niin alkaisi hommasta tullakin jotain.
No hankaluuksia saatiin odotella jopa tuohon esteelle 3 asti. Ilmeisesti piti ihan tosissaan ottaa koiraa haltuun että sai sen tuosta 3 yli ja vielä vedettyä 4:lle. Muutama teki tuplapersjättöä 3 ja 4 väliin, mutta itse koin parhaaksi vaan vetää koiran kunnolla haltuun ja tökätä 4:lle. 5: lle tein jaakon tai jonkun sen kaltaisen ja vippasin oikealla kädellä putkeen. 9:lle oikealla kädellä vippaus ja siitä kepit leijeröiden koira haltuun ennen 11. 15 putkeen vippasin sitten vasemmalla kädellä. 16:lle valssi. 18 persjättö. 20 hypyltä hypyn oikeanpuoleisen siivekkeen ympäri vippaamalla koira kepeille. Kepeiltä taas vasemmalla kädellä koira hypylle ja kepit leijeröiden putkeen. 25-hypylle vielä vippaus vasemmalla kädellä ja maaliin. Ja jalat hapoilla. Olipahan hyvä treeni, Taika kulki tosi kivasti!
Taika otatti omatoimisesti itsestään rakennekuvan laiturilla. Ohase aika kapinen.
Torstaina ei käyty hallilla vaan tyydyttiin lenkkeilemään, mutta perjantaina puuhailtiin koiratanssin parissa Taikan kanssa. Käytiin läpi koreografiaa mahdollisia kisoja varten ja saatiin hyviä vinkkejä ohjaajan liikkumiseen. Taikalla oli tapansa mukaan hirrrveän hauskaa ja vireen pitäminen haukku-rajan alapuolella oli hankalaa. :D Koreografia alkaa olla valmis ja musiikki tuntuu sopivan naalille hyvin.
Viikonloppuna lenkkeiltiin paljon ja syötiin hyvin allekirjoittaneen vanhenemisen kunniaksi. Tehtiin vähän tanssijuttuja ja elbailtiin. Parasta. Lumo on ollut kamala teini viime aikoina, mutta ihan mielettömän paras aina välillä. Kyllä täältä syvästä teinisuosta vielä noustaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti