perjantai 10. lokakuuta 2014

Aina ei voi mennä putkeen

Treeniviikkoon on tähän mennessä mahtunut yksi kerta agilityä kummankin kanssa, tanssit kotona ja tokoja agikentän laidalla. Tiistaina aloitettiin Lumon kanssa ryhmäageilla. Fiksummat teki rataa, Luu teki hyppy-putki rallia ilman rimoja. Luulla oli hauskaa ja homma sujui, kunnes tein sen saman vanhan virheen: otin namit esiin. Pitäisi vaan muistaa että namit ja agility ei ole Lumolle toimiva yhtälö, sillä namit se yhdistää koiratanssiin ja tokoiluun, eikä irtoa yhtään minnekään vaan homma menee tarjoilupelleilyksi, mikä onkin koiratanssissa ihan toivottavaa. Mutta kun agilityssä ei. Lopetettiin sitten lyhyeen.

Keskiviikkona Taikan kanssa valkkutreenit. Ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Aluksi hukassa oli ohjaaja, en liikkunut yhtään normaaliin tapaan, unohdin ohjata, olin surkea. Sitten saatiin vähän kivaa pätkää aikaiseksi ja kelloteltiin suoritusaikoja radan osalle. Mielenkiintoista oli se, että valssilla kohta oli nopeampi kuin persjätöllä, ja kokonaan toista (pidempää) puolta juosten ja loppuun poispäinkäännös oli kaikista nopein! Kisoissa olisin moiseen kohtaa valinnut intuitiolla juurikin sen hitaimman eli persjätön... Näin sitä huomaa ettei se oma silmä ohjausvalinnoille olekaan niin hyvä!

Toisella kierrokselle alisuorittikin sitten koira. Hyvä tekeminen hukkui ja Tai ei lähtenyt normaalilla tavalla hakemaan esteitä. Otti pannuun ja palkkasin koiran, painelin ulos jäähtymään. Ärtyneessä mielentilassa treeneistä ei ole mitään hyötyä. Ohjaajan kerättyä itsensä otettiin vielä pari hyvän mielen puomia, vapautin heti kun osui kontaktille ennen kuin edes suunnitteli onoffiin jäämistä. Tuli kovaa ja itsevarmasti, nämä hyvät! :)

Agilityburnouttia lähdetään tänään pakoon ohjattuihin koiratanssitreeneihin Lumon kanssa! Päästiin seuran tanssivalkun kouluttamaan ryhmään, joten siellä ollaan nyt sitten säännöllisesti perjantaisin tunnin verran, pääasiassa Luun kanssa. Jeejee!

Huomenna suunnataan nokka kohti Porin kisoja, tavoitteena hyvä fiilis. Sitä ennen keitetään vähän eväitä illan treeneihin. 
 Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti