maanantai 14. heinäkuuta 2014

Melkein valmis nouto ja miljoona hyttystä

Otsikko viime päivien tapahtumat jo kertookin! Lumo on treenaillut kapulan nostamista ja pitoa, nosto on siinä vaiheessa että se saattaa ottaa sitä jo suuhun, mutta ei vielä nosta. Mutta pidossa tehtiin läpimurto! Lumo pitää ohjatun kapulaa.
Tehdään alkeistreeniä ohjatun kapulalla, koska se oli ohuempi ja Lumolle mieluisampi. Joskus hamassa tulevaisuudessa siirretään sitten hommaa normaalillekin kapulalle. Pieni tokopiski on melkein valmis aloon!
Viikonloppu kului itseltäni illanvietossa ja koirilta lenkkeillessä ja kotitreenatessa. Perjantaina käytiin seitsemän koiran voimin lenkillä Atalassa ja etenkin Lumolla oli ihan mielettömän kivaa snautseri Tyynen ja valkoinenpaimenkoira Paavon kanssa. Paavo on Lumon uusi poikaystävä kuulemma. Uimaan kakara ei uskaltautunut vieläkään, vaikka vesi kyllä kiinnostaa sitä kovasti. Tänä aamuna mentiinkin sitten metsään, jossa vierähti 1,5 tuntia. Mahtava tapa aloittaa uusi viikko!
Täältä sinne mennään tietää Lumo.
Taikan turkkitilanne, ajamisesta kohta kaksi kuukautta.
 Mustikat alkavat olla kypsiä! Syötiin Taitain kanssa niitä oikein urakalla, Lumo ei tajunnut yhtään mistä Taiksu saa niitä nameja ja näytti kateelliselta.
Taika ja Taikaa korkeammat saniaiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti